Title Image

Zaterdag 7 september heropening en open dag!

Zaterdag 7 september heropening en open dag!

Column van Sjaco Jordens van 20-08-2019

Ter gelegenheid van het 10-jarig bestaan houden we een Open Dag!

Op zaterdag 7 september 2019 om 10.00 – 14.00 uur opent het Fysio Medisch Centrum haar deuren voor belangstellenden. Na alle columns gelezen te hebben bent u vast nieuwsgierig geworden hoe het er nu van binnen uitziet en wat er nu allemaal gedaan wordt.

Dit is dus uw kans! Deze dag kunt u aan iedere therapeut of medewerker vragen stellen over behandelmethoden of gewoon een praatje maken. Er zullen proefbehandelingen en demonstraties gegeven worden. Voor de kinderen zullen er ook allerlei activiteiten aanwezig zijn.

Wat heel bijzonder is? Er is een heropening! Op zaterdag 7 september 2019 om 11.00 uur zal het Jordens Fysio Medisch Centrum heropend worden door wethouder Lavinja Sleeuwenhoek en oud-burgemeester van Nederlek, Trix van der Kluit- de Groot.

Het is een heugelijk feit dat niet alleen patiënten en verwijzers, maar ook de gemeente Krimpenerwaard het opvalt, welke betekenis het Jordens Fysio Medisch Centrum inmiddels heeft gekregen voor de hele regio.

Oud-burgemeester Van der Kluit heeft in 2013 het Fysio Medisch Centrum heropend. Na haar vertrek als burgemeester heeft zij op afstand altijd het Centrum gevolgd en de ontwikkelingen meegekregen. Wij vinden het erg leuk dat ze weer langs wil komen om mee te doen aan de heropeningsplechtigheid.

De afgelopen jaren is hard gewerkt om Krimpen aan de Lek meer ‘sjeu’ te geven. Het nieuwe hart van Krimpen aan de Lek, het centrum, is helemaal op de schop gegaan en heeft een nieuw uiterlijk gekregen. Ietsje verderop was er een Fysio Medisch Centrum zich aan het ontwikkelen. Deze ontwikkeling paste geheel in het plaatje. Inmiddels heeft het Centrum een oppervlakte van 503 m2. Heel veel verschillende disciplines zijn er inmiddels gevestigd en ongeveer 50 medewerkers zijn verbonden aan het Centrum.

Graag nodigen wij u uit om een kijkje te komen nemen en om kennis te komen maken, mooi he?!

Tot 7 september a.s.!