Logo Jordens Fysio Medisch Centrum

Osteopathie

Wat is Osteopathie?

Osteopathie is een holistische geneeswijze. Er wordt dus niet alleen gekeken naar de klachtenregio waar de patiënt voor komt, maar ook naar de rest van het lichaam. Na een uitgebreid vraaggesprek over o.a. de klachten, voeding, ongevallen (trauma’s), bevalling/geboorte, ontwikkeling en beweging, wordt het hele lichaam onderzocht. Alle bewegingsbeperkingen, hoe ver het ook van de klachtenregio mogen zijn, worden behandeld om het lichaam weer de mogelijkheid te geven zichzelf te herstellen.

Ook preventief kunt u de osteopaat bezoeken, om uw lichaam in goede gezondheid te houden. Het lichaam is een mooi systeem, wat met een aantal problemen/ bewegingsbeperkingen nog prima kan functioneren; het lichaam past zich aan. Bij het opstapelen van meerdere bewegingsbeperkingen kunnen klachten ontstaan. Door het lichaam preventief te laten behandelen, kunnen klachten worden voorkomen.

De behandeling van een osteopaat past goed naast behandelingen van andere disciplines. Als u bij een fysiotherapeut, arts of andere (para)medische behandelaar onder behandeling bent, kunt u evenwel de osteopaat bezoeken. Geef dit van te voren aan dat er, zo nodig, rekening mee gehouden kan worden in de behandeling.

Wie kan baat hebben bij een Osteopatische behandeling?

Simpelweg: iedereen; van baby en kind tot de volwassene
Denk bijvoorbeeld aan:
- baby’s met een voorkeurshouding, reflux, huilbaby
- kinderen met hoofdpijn, concentratie problemen en motorische stoornissen
- zwangere vrouwen, sporters, migraine, whiplash, rug/ nekklachten, littekens na bijvoorbeeld een operatie, verteringsproblemen, etc.

Annemiek Deckers is Osteopaat D.O. en zal uw lichaam de mogelijkheid geven zich zelf weer in balans te brengen en u tips mee geven om uw lichaam zo goed mogelijk gezond te houden. Zij is op maandag, dinsdag en woensdag aanwezig bij Jordens Fysio. Bij vragen kunt u een email sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., de website bezoeken (www.osteopathie-krimpenerwaard.nl) of telefonisch contact opnemen 06-52641578

Graag tot ziens bij Jordens Fysio Medisch Centrum

Logo Jordens Fysio

Marijke Staete 6
2931 WB Krimpen a/d Lek
0180-398929

Copyright Jordens Fysio Medisch Centrum - Privacy Policy
Ontwikkeld door Suusdesign