Logo Jordens Fysio Medisch Centrum

Orthomoleculaire therapie

 

Orthomoleculaire therapie: Uw weg naar een gezond lichaam!

 

Voeding speelt een hoofdrol in uw gezondheid. Immers, alles in uw lichaam wordt gemaakt vanuit de bouwstoffen die u eet! En de omstandigheden in uw lichaam bepalen vervolgens wat uw lichaam er mee kan maken. 

Maar wat is nou goede voeding voor uw lichaam? Wat past bij u en met welke voeding gaat u uw klachten tegen? Waar begint u en hoe krijgt u uw lichaam weer terug in balans?

Met dit vraagstuk houd ik me als orthomoleculair therapeut bezig. Ik help u stap voor stap op een flexibele, persoonlijke en vooral effectieve manier naar een smaakvol voedingspatroon dat bij u past en waarmee u uw klachten op een natuurlijke manier aanpakt! Indien nodig brengen we via verschillende testen zoals bloed- en cortisolonderzoek in kaart wanneer en hoe uw lichaam om te beginnen uit balans is geraakt en maken een logisch behandelplan. Zo behandelen we de oorzaak van de ongemakken en niet alleen de symptomen. Om zo een blijvend effect te bereiken!

Tarieven:

Intake is 120 euro (duur 1,5 uur)
Uurtarief is 80 euro
Ik ben lid van de beroepsvereniging MBOG dus als je aanvullend verzekerd bent, kan het zijn dat het consult (gedeeltelijk) vergoed wordt. Voor een overzicht van de vergoedingen verwijs ik je naar http://www.mbog.nl/actueel/zorgverzekeraars-2017 Indien je twijfelt of de consulten vergoed worden, raad ik je aan om even contact op te nemen met de zorgverzekering.

Meer informatie over aanpak en prijzen www.raakmetsmaak.nl

 

 

Logo Jordens Fysio

Marijke Staete 6
2931 WB Krimpen a/d Lek
0180-398929

Copyright Jordens Fysio Medisch Centrum - Privacy Policy
Ontwikkeld door Suusdesign