Logo Jordens Fysio Medisch Centrum

Acupunctuur

Acupunctuur bij Jordens Fysio Medisch Centrum

Deze prachtige traditionele vorm van Acupunctuur is een bekende oude oosterse geneeswijze. Het versterkt de lichaamseigen geneeskracht. Lichaam en geest varen hier wel bij. Innerlijke rust en ontspanning zijn veelal de eerste symptomen van de werking van de behandeling. Vervolgens het ervaren van op/in (eigen) kracht komen, omdat balansen worden hersteld en blokkades worden opgeheven. De lichaamseigen geneeskracht wordt geoptimaliseerd d.m.v. het zetten van fijne naaldjes en het gebruik van moxa (=bijvoet; artemisia vulgaris).

De klachten waarmee u voor acupunctuurbehandelingen kunt komen zijn legio. Het aantal behandelingen en de frequentie wordt individueel afgestemd, afhankelijk van de aard van de klacht en snelheid van het herstel.

Zweverig? Nee, hooguit onbekend in het Westen bij velen. In Azië wordt deze geneeskunst al vele duizenden jaren bedreven en heeft daarmee de tand des tijds doorstaan. Het is van alle tijden en heeft nooit aan kracht verloren.

Ook Acupressuur en Meridiaan Massage behoren tot de mogelijkheden.

Medic Wellness

Naast acupunctuur zijn er ook diverse massages mogelijk, zoals Chinese Voetmassage, Hotstonemassage, Ontspanningsmassage en Holistisch Energetische massage. Tevens een weldaad voor lichaam en geest! 

Vraagt u zich af of acupunctuur iets voor u zou kunnen betekenen? Vraag het ons gerust.
Anja Fibbe is aanwezig op maandag en donderdag, beide dagen van 9:00 – 19.:00 uur. (geen acupunctuur voor afvallen of stoppen met roken)
Floor Elsdijk is aanwezig op dinsdag van 10:30 - 20 uur, woensdag van 10:00 - 18:00 uur en vrijdag van 9:30 – 18 uur.

Logo Jordens Fysio

Marijke Staete 6
2931 WB Krimpen a/d Lek
0180-398929

Copyright Jordens Fysio Medisch Centrum - Privacy Policy
Ontwikkeld door Suusdesign