Title Image

Wouter Cabaret

Ik ben Wouter Cabaret en werk sinds 2010 bij Jordens fysio medisch centrum. Het werken in krimpen bevalt mij goed en doe ik dan ook met veel plezier!  

 

In 2010 ben ik afgestudeerd als Fysiotherapeut. In de afgelopen jaren heb ik extra cursussen en opleidingen gevolgd om mij zo breed mogelijk te ontwikkelen. Zo heb ik o.a. de cursus dry needlingmedical tapen, shockwave en orthopedische revalidatie volgens de 4xT methode gevolgd. Daarnaast ik heb  cursussen over (sport)revalidatie en medische fitness met succes afgerond. Hieronder vallen trainingen bij mensen met COPD, diabetes, parkinson en CVA, maar ook afvallen of mensen die veel spanningen hebben (stressmanagement).

 

Sinds 2015 ben ik aangesloten bij het claudicationet en volg ik cursussen om up-to-date te blijven. Omdat ik aangesloten ben bij dit net kunt u komen trainen zonder dat het u behandelingen kost. Claudicatio ook wel ‘etalage benen’ genoemd, komt steeds vaker voor in onze samenleving en vraagt dus steeds meer aandacht.  

 

In 2018 ben ik begonnen met de Master Manuele Therapie in Rotterdam. Ondertussen zit jaar 1 er al weer op en hoop ik in 2020 een afgestudeerd manueel therapeut te zijn! 

 

Mijn passie ligt bij het behandelen van wervelkolom  en orthopedische (sport gerelateerde) klachten. Mocht u nog vragen hebben of wilt u een afspraak maken, neem dan contact op met de praktijk! 

Specialisaties van Wouter:

Manuele therapie
Orthopedische revalidatie volgens de 4xt methode
Medical taping
Dry needling
Shockwave
Medische fitness
Revalidatie na operaties (nieuwe knie/heup en sportblessures
Claudicatio

BIG-nummer: 29913077504

 

Direct een afspraak maken? Bel 0180-398929