Title Image

Suzanne Hogendoorn

Ik ben Suzanne Geurtz-Hogendoorn. In 2005 ben ik afgestudeerd als logopedist aan de Hogeschool van Utrecht. Na het afronden van mijn opleiding ben ik aan het werk geweest in vrijgevestigde praktijken, een verpleeghuis en de GGD Hollands Midden. Hierdoor heb ik veel ervaring opgedaan in het werken met kinderen en volwassenen met uiteenlopende logopedische problemen.

 

In 2012 deed zich de kans voor om, samen met twee collega’s, aan de slag te gaan als zelfstandig logopedist. Logopediepraktijk Krimpenerwaard is het resultaat van deze samenwerking. We zijn gevestigd op locaties in Ouderkerk aan den IJssel, Gouderak, Bergambacht, Schoonhoven en Haastrecht. En sinds november 2016 ook bij Jordens Fysio Medisch Centrum.

We zijn een all-round praktijk. U kunt bij ons terecht voor problemen op het gebied van adem/stem, uitspraak/verstaanbaarheid, taalontwikkeling, afwijkend mondgedrag, vloeiendheid en lezen/spellen. En we hebben contracten met alle zorgverzekeraars, waardoor de logopedische behandelingen volledig door uw zorgverzekeraar worden vergoed.

 

 

Direct een afspraak maken? Bel 0180-398929
Wij zijn van 8:00 tot 17:00 uur telefonisch bereikbaar.