Title Image

Lucas Kanters

Mijn naam is Lucas Kanters en ik ben 17 jaar oud. Sinds september 2020 ben ik begonnen aan de opleiding fysiotherapie aan Avans hogeschool in Breda. Momenteel ben ik begonnen aan mijn 2e studiejaar.

Ik heb voor deze opleiding gekozen, omdat het menselijke bewegingsapparaat mij erg interesseert. Verder lijkt het mij erg mooi om als toekomstig fysiotherapeut mensen te mogen begeleiden in hun herstelproces en ervoor te zorgen dat ze weer klachtenvrij door het leven kunnen.

Naast mijn studie turn ik bij Kdo Alblasserdam, dit doe ik al van jongs af aan en doe ik nog steeds met veel plezier. Verder ben ik bij de vereniging ook actief als assistent trainer.
Tijdens het assisteren bij trainingen, probeer ik de kennis die ik heb opgedaan tijdens de opleiding, toe te passen op de trainingen.

Het komende half jaar zal ik op dinsdag en donderdag mijn junior stage lopen bij Jordens Fysio Medisch Centrum. De junior stage is bedoeld om nader kennis te maken met het werk van de fysiotherapeut in de praktijk. Ik hoop gedurende de stage meer ervaring op te kunnen doen in de praktijk, die mij zullen helpen in de ontwikkeling als toekomstig fysiotherapeut.

Direct een afspraak maken? Bel 0180-398929
Wij zijn van 8:00 tot 17:00 uur telefonisch bereikbaar.