Title Image

Louise van den Bergh

Ik ben Louise, acupuncturist, coach, massagetherapeut en orthomoleculair therapeut.

 

Ik ben er zo eentje die alles leuk vind…en ik heb dan ook van alles gedaan; van stewardess en uitzendconsulente tot politieagente en officemanager. Tijdens mijn eerste zwangerschap kwam ik tussen 2 banen te zitten en wist niet meer welke kant ik op zou willen. In mijn hoofd hoorde ik ineens mijn moeder zeggen: ‘je bent altijd maar iedereen z’n schouders aan het masseren, zou je daar niet eens iets mee willen doen?’ en ik gaf mij op voor een 3-jarige massagetherapie opleiding.
In 2009 masseerde ik voor het eerst een klasgenoot en het voelde zo fijn! Hier kon ik iets mee! Dit was wat ik de rest van mijn leven wilde doen! Ik ben altijd al wat gevoeliger geweest voor andermans energie en volgde op mijn 19e een cursus Reiki I om hier beter mee om te kunnen gaan. Tijdens de massage opleiding leerde ik nog veel meer over energie, Qi en meridianen maar besloot dat het nog niet voldoende was en ik ging Klassieke Acupunctuur studeren bij Tsi Mo, waar ik in januari 2016 ben afgestudeerd. Deze leer was voor mij echt ‘thuiskomen’.
Maar in de praktijk merkte ik toch dat ook dit plaatje nog niet compleet was en volgde opleidingen over hormonen, voeding en supplementen. Nu is er wel een compleet plaatje en met al mijn kennis coach ik u het liefst om zo vitaal mogelijk door het leven te gaan!
Vanaf 1 april kunt u mij vinden bij Jordens Fysio Medisch Centrum in Krimpen aan de Lek.
Prijzen:
Acupunctuur 30 minuten  € 35,00
Acupunctuur 60 minuten  € 65,00
Mijn werkdagen zijn: maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 9 uur tot 16 uur.

Direct een afspraak maken? Bel 0180-398929
Wij zijn van 8:00 tot 17:00 uur telefonisch bereikbaar.