Title Image

Ilona Visser – Markus

Ik ben Ilona Visser – Markus en werk sinds oktober 2016 bij Jordens Fysio Medisch Centrum. Op deze praktijk werk ik alweer heel wat jaartjes met veel plezier.

Ilona Markus

We bewegen allemaal op onze eigen manier en met ons eigen verhaal. Maar wat maakt nu dat we problemen krijgen binnen dat bewegen? Er is binnen dat probleem met bewegen vaak een oorzaak of reden waarom ons lichaam niet wil of kan herstellen; van relatief eenvoudige oorzaak tot complexe factoren. Het mooie van mijn vak als fysiotherapeut is om samen met u/jou deze puzzel in kaart te brengen en samen tot een oplossing te komen. Mijn master opleiding tot Manueel therapeut (afronding juni ‘23) heeft mij geholpen om hier nog beter bij te kunnen ondersteunen.

Zelf heb ik 14 jaar gehandbald met heel veel plezier en heeft welke sport dan ook altijd wel mijn aandacht getrokken. Tijdens de master opleiding Manuele therapie heb ik de mogelijkheid gekregen om ook de master opleiding Sportfysiotherapie te gaan volgen. Zo heb ik twee mooie elementen kunnen combineren: mij verder specialiseren in de wervelkolom, schoudergordel en bekkengebied en ondersteunen bij return to sport.

Daar wil ik wel de aantekening maken dat door velen sportfysiotherapie wordt gezien voor de topsport. Met regelmaat hoor ik mensen zeggen: ‘Sportfysiotherapie, dat is toch niets voor mij. Het enige wat ik doe is wandelen en fietsen hier op het dorp en soms eens een 20km fietsen’. Maar sportfysiotherapie is voor iedereen bedoeld die een probleem/beperking ervaart in zijn/haar bewegen en dit weer wil gaan oppakken.

Sinds september 2022 heb ik de kans gekregen om bij PSV Handbal het DS1 te begeleiden rondom hun wedstrijden. Deze ervaring op het hoogste niveau van Nederland zorgt ervoor dat ik dat stukje revalidatie/begeleiding in topsport kan ervaren en mij hierin kan ontwikkelen.

Specialisatie:

  • Manueel Therapeut
  • Sportfysiotherapeut i.o.
  • Dry Needling
  • Hoofdpijnklachten
  • Rugklachten
  • Schouderklachten

BIG-nummer: 19920841204

 

Direct een afspraak maken? Bel 0180-398929
Wij zijn van 8:00 tot 17:00 uur telefonisch bereikbaar.