Title Image

Ilona Markus

Ik ben Ilona Markus en werk sinds oktober 2016 bij Jordens Fysio Medisch Centrum. In februari 2016 ben ik als fysiotherapeut afgestudeerd aan de Hogeschool Rotterdam. Sindsdien heb ik gewerkt in Rotterdam (Oude Noorden) in een (particuliere) praktijk en heb hier mijn eerste praktijkervaringen op mogen doen. Als fysiotherapeut wil ik mij verder ontwikkelen om u zo goed mogelijk te kunnen helpen in uw traject naar herstel. Ik heb de cursussen medical taping, dryneedling, valpreventie en de cursus ‘COPD en Astma in de fysiotherapie’ succesvol afgerond.

 

Ilona MarkusValpreventie

Jaarlijks komen er veel valincidenten voor bij ouderen van 65 jaar en ouderen. Bent u zelf:
– meermaals gevallen in de afgelopen periode?
– merkt u bang te zijn om te vallen of uw evenwicht/balans te verliezen?
Door middel van valpreventie kan een val voorkomen worden of kunt u uw valangst verminderen. Dit door uw valrisico te screenen, balanstesten af te nemen en aan de hand hiervan een plan op te zetten om herhaling van vallen te voorkomen of u meer zeker te gaan voelen in uw dagelijks handelen.

Hier kunt u meer lezen over valpreventie.

 

Medical Taping

Bij medical taping wordt gebruik gemaakt van elastisch tape om de spieren in hun functie ondersteunen. Zo kan de medical taping ingezet worden bij bijvoorbeeld houdingscorrecties, behandeling van overbelastingsklachten of ontstekingen.
Het gebruik van de tape kan zorgen voor pijndemping, geeft sturing in het goed reguleren van de spierspanning en ondersteunt gewrichten in bijvoorbeeld de stabiliteit.
Ik hoop u binnenkort te ontmoeten in de praktijk.

Hier kunt u meer lezen over Medical Taping.

Specialisatie:

Manueel Therapeut i.o.
Dry Needling
COPD / Astma Training
Fysiotherapie bij schouderklachten

BIG-nummer: 19920841204

 

Direct een afspraak maken? Bel 0180-398929