Title Image

Floor Elsdijk

Ik ben Floor Elsdijk en ben vanaf april 2011 met plezier werkzaam bij Jordens Fysio Medisch Centrum als acupuncturist. Bij Jordens Fysio voel ik me thuis. We werken hier samen met een doel; het tegemoet komen aan de wens van de cliënt. Hier wordt geluisterd en afgestemd. Dit om de beste behandeling samen te stellen per persoon. Met recht ‘zorg op maat’.

 

In Engeland heb ik de Traditionele Vijf Elementen Acupunctuur gestudeerd, gelieerd aan de Oxford Brooks University van Cambridge. Deze hoog gewaardeerde studie heeft mij de kans gegeven te behandelen volgens de eeuwenoude oude Chinese geneeskunde. Hierbij zijn de natuurwetten het uitgangspunt, zoals onder meer het terugbrengen van balans in de persoon, alvorens symptomen te bestrijden. De lichaamseigen geneeskracht versterken en herstellen, dat is het doel van de behandelingen. Het werkt stress verminderend en daarmee kan de uitwerking van de behandeling met moxa en naaldjes weldadig zijn voor lichaam en geest. Moxa is een kruid wat op de huid het acupunctuurpunt doet verwarmen.

 

 

 

Intake en consult lang € 100
Consult 1 uur €75
Consult 3 kwartier €60
Consult half uur €45
Consult 15 minuten €22,50

Naast de acupunctuur gebruik ik ook lichaamsmassage, acupressuur en meridiaan massage. Ik kan ook advies meegeven wat mensen zelf kunnen doen (aan b.v. drukpunt massage, lifestyle verbetering en supplementen/voedingsadvies). De behandelingen worden vergoed door uw zorgverzekeraar als u aanvullend verzekerd bent. De beroepsvereniging waar ik bij aangesloten ben is de Nederlandse vereniging voor traditionele chinese geneeskunde  Zhong en koepelorganisatie KAB. Continuering van bijscholing en zeer recent herscholing van de Westerse Medische Basiskennis is hiermee een gegeven.

Specialiteiten
Acupunctuur
Klacht: stress van zowel lichaam als geest
Oplossing: ontspanning, geestelijk en meer balans voor zowel lichaam als geest.

Klacht: elke vorm van lichamelijk of geestelijk onbehagen welke omgebogen kan worden door het stimuleren van lichaamseigen herstelvermogen.
Oplossing: herstellen van disbalans, opheffen van blokkades. U bent welkom met elke klacht, alles wat in de weg zit. Samen kijken we wat een meer wenselijke en haalbare situatie is voor uw welzijn en welke afgestemde behandeling daarbij aansluit.

Daarnaast via medic wellness:
Hotstone massage
Ontspannings massage
Chinese drukpunt massage
Holistische massage
Meridiaan/energiebaan massage

**Medic Wellness behandelingen worden niet vergoed door de zorgverzekeraar


 

 

Direct een afspraak maken? Bel 0180-398929