Title Image

Floor Elsdijk

Hallo, ik ben Floor Elsdijk en ben vanaf april 2011 werkzaam bij Jordens Fysio Medisch Centrum als acupuncturist. Heel leuk om hier te werken is het omdat we hier samenwerken aan één doel; het tegemoet komen aan de wens van de cliënt. Hier wordt geluisterd en afgestemd. Dit om de best individuele behandeling samen te stellen.

In Engeland heb ik de Traditionele Vijf Elementen Acupunctuur gestudeerd, gelieerd aan de Oxford Brooks University van Cambridge. Deze hoog gewaardeerde studie heeft mij de kans gegeven te behandelen volgens de eeuwenoude oude Chinese geneeskunde. Hierbij zijn de natuurwetten het uitgangspunt, zoals onder meer het terugbrengen van balans. De lichaamseigen herstelvermogen optimaliseren, dat is het doel van de behandelingen. Het werkt stress verminderend en daarmee kan de uitwerking van de behandeling met moxa en naaldjes weldadig zijn voor lichaam en geest. Moxa is een kruid wat op de huid het acupunctuurpunt doet verwarmen.

Consult 1 uur €75
Consult 3 kwartier €67
Consult half uur €47

 

De behandelingen worden (deels) vergoed door uw zorgverzekeraar als u aanvullend verzekerd bent. De beroepsvereniging waar ik bij aangesloten ben is Zhong en koepelorganisatie KAB.

 

Specialiteit: traditionele acupunctuur
Klacht: stress van zowel lichaam als geest
Oplossing: ontspanning, geestelijk en meer balans voor zowel lichaam als geest.
Klacht: elke vorm van lichamelijk of geestelijk onbehagen welke omgebogen kan worden door het stimuleren van lichaamseigen herstelvermogen.
Oplossing: herstellen van disbalans, opheffen van blokkades. U bent welkom met elke klacht, alles wat in de weg zit. Samen kijken we wat een meer wenselijke en haalbare situatie is voor uw welzijn en welke afgestemde behandeling daarbij aansluit.

Zorgwijzer
Acupunctuur
Acupunctuur in 2023: wie vergoedt wat? Op Zorgwijzer vind je een overzicht met alle vergoedingen per zorgverzekeraar.

 

 

 

Direct een afspraak maken? Bel 0180-398929
Wij zijn van 8:00 tot 17:00 uur telefonisch bereikbaar.