Title Image

Daphne van der Ham

Mijn naam is Daphne en ik ben fysiotherapeut bij Jordens Fysio Medisch Centrum. Dit werk doe ik met veel passie en plezier! Binnen de praktijk richt ik mij op de patiënt, kijken we samen naar de mogelijkheden en creëeren we een weg naar herstel.

Daarbij maak ik gebruik van verschillende behandelmethodes zoals medical taping, shockwave, (sport)massage, T-care therapie en training-/ oefentherapie.
Mijn hele leven (tot op heden) heb ik op niveau gesport, turnen, boksen, kickboksen, taekwondo en fitness. Ik weet dan ook goed hoe het is om te maken te krijgen met blessures, met vervolgens het doorlopen van een herstelproces om terug te komen op niveau.
Naast de praktijk ben ik ook werkzaam bij V.V. De Zwerver en V.V. Dilettant als fysiotherapeut op zowel de trainingsavonden als de wedstrijddagen op de zaterdag bij het eerste elftal. Ook deze ervaringen neem ik mee binnen de training- en oefentherapie vormen in de praktijk.
Binnenkort rond ik de cursus knie revalidatie af en start ik met de opleiding Master Of Sience in de Revalidatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit van Brussel.

 

 

 

Interessegebieden:

Fysiotherapie Medische fitness
Covid-revalidatie
Knieblessures/ revalidatie
Shockwave (Radiaal – RSWT)
Medical Taping
Sport Taping
Sportmassage

Denk aan:
Knieklachten
Elleboogklachten
Corona revalidatie
Revalidatie in brede zin (bv. na ziekenhuis of orthopedie)
Nek/schouderklachten

BIG-nummer: 19928312104

Direct een afspraak maken? Bel 0180-398929