Title Image

Anja Fibbe

Mijn naam is Anja Fibbe. Sinds 2001 ben ik werkzaam als fysiotherapeute. Daarnaast heb ik een driejarige opleiding afgerond tot acupuncturist.

 

Als fysiotherapeut ben ik altijd werkzaam geweest in een particuliere praktijk. Daarnaast heb ik vanaf mijn 17e groepslessen, personal training en medisch fitness trainingen gegeven bij een fitnesscentrum. Mijn specialisaties zijn o.a. fysiotherapie, dry needling, acupunctuur, Chinese kruiden, easy taping ( dit is vergelijkbaar met medical taping alleen wordt er uitgebreider getest alvorens de tape aan te leggen) en medisch fitness. Ook kunt u bij mij terecht voor medic wellness behandelingen. Dit zijn ontspanningsmassages uitgevoerd door een fysiotherapeut. O.a. Hotstone massage en Chinese voetmassage.

 

Voor acupunctuur ben ik aangesloten bij de Nederlandse vereniging voor acupunctuur. De grootste beroepsvereniging voor acupuncturisten in Nederland. Alle leden moeten een westers-medische opleiding genoten hebben op hbo- niveau. Daarnaast hebben zij een gedegen acupunctuur opleiding genoten en moeten voldoen aan strenge nascholingseisen en reglementen voor ethiek, hygiëne en praktijkvoering. Leden van de NVA gebruiken ideeën en methodieken uit de traditionele Chinese geneeskunde als aanvulling op de reguliere geneeskunde. Het zoeken naar evenwicht en harmonie kenmerkt deze manier van werken.

Specialisaties van Anja:

Fysiotherapie
Acupunctuur
Dry Needling
Medisch fitness
Easy taping
Chinese kruiden
Medic wellness

Denk bijv. aan:

Nekklachten
Schouderklachten
Rugklachten
Hoofdpijn
Burn-out
Hormonale klachten

Big-nummer:19055797404

Direct een afspraak maken? Bel 0180-398929