Title Image

Angelique Visser

Ik ben Angelique Visser en ben in 2010 de praktijk binnengekomen als cliënt van Sjaco Jordens. Het is fantastisch hoe hij mij van mijn ernstige nekklachten heeft afgeholpen!

 

Vanaf 1 januari 2012 ben ik werkzaam bij Jordens Fysio Medisch Centrum als Praktijk Assistente en PR medewerkster. Ook zit ik in het managementteam samen met Sjaco, Mariëtte, Tamara en Sylvia.

Mijn werkzaamheden zijn heel divers van baliewerkzaamheden, bijhouden wachtkamer tot coördineren van diverse projecten, zoals het Kindercarrousel en Powerkids, dit zijn beide projecten van het Kind en Jeugd Team en de klassenobservaties op scholen door Sjaco Jordens i.v.m nekfunktiestoornissen. Verder hou ik mij bezig met de PR, zoals bijvoorbeeld Facebook, website, nieuwsbrief, de lichtkrant in de wachtkamer en regel de informatieavonden.
Heeft u vragen over het Kind en Jeugd Team, Kindercarrousel, Powerkids of de klassenobservatie? Stel uw vragen gerust! Mocht u ideeën hebben of iets missen op de website, laat het gerust weten. Mijn werkdagen zijn dinsdag, woensdag en donderdag. Tot ziens bij Jordens Fysio Medisch Centrum!

 

Direct een afspraak maken? Bel 0180-398929