Title Image

Archive

Sonja Heijloo

Mijn naam is Sonja Heijloo en werk sinds mei 2023 bij Jordens Fysio Medisch Centrum als fysiotherapeute.

In 2005 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool Rotterdam en werk sinds die tijd als fysiotherapeute in particuliere praktijken. In 2019 de Masteropleiding Manuele Therapie aan de Hogeschool Rotterdam afgerond. Bovendien ben ik zwanger fit docent.

Daarnaast heb ik door het volgen van cursussen mij gespecialiseerd in het begeleiden van mensen met perifeer arterieel vaatlijden (etalage benen). Door deze specifieke looptraining worden de klachten vermindert en loopafstand verbetert. Hiervoor ben ik lid van het Chronisch Zorgnet.

BIG-nummer: 79064524404

Petra Verkade – van der Meijden

Ik ben Petra Verkade – van der Meijden en werk sinds april 2023 bij Jordens Fysio Medisch Centrum.
Hiervoor heb ik bijna 12 jaar gewerkt in Rotterdam-west.
In 2011 ben ik afgestuurd als fysiotherapeute en ben sinds 2017 ook oedeemtherapeute.
Ik doe mijn werk met plezier. In al die jaren heb ik zoveel mensen mogen ontmoeten en kunnen helpen met hun problemen. Mensen zijn bijzonder, ieder met zijn of haar eigen unieke verhaal. Dit zorgt er dan ook voor ik iedereen op zijn of haar persoonlijke manier wil behandelen. Ik luister graag naar het grotere geheel, waardoor het voor mij heel erg belangrijk is om geen ‘problemen’ te behandelen, maar om de mens, als persoon, te helpen.
Het fijne aan het werken in dit medisch centrum is dat er veel andere behandelaars/disciplines aanwezig zijn. Mocht het beter zijn dat er iemand anders meekijkt of meedenkt, dan zijn de lijntjes hier heel kort.
Uiteindelijk gaat het erom dat de patiënt zo goed mogelijk geholpen wordt.

BIG-nummer: 29914576604

Tim Klop

Mijn naam is Tim en ik ben eerstejaars student fysiotherapie aan de Hogeschool Rotterdam. Ik ben sinds het seizoen 2022-2023 verzorger voor de jeugd bij V.V. Dilettant waar ik zelf ook al sinds de jonge jeugd voetbal.

Bewegen is een essentieel onderdeel van het dagelijks functioneren van de mens en hierom vind ik het belangrijk dat mensen in geval van een beperking de juiste hulp kunnen krijgen.

Ik help bij de voetbalclub graag jongens met blessures mede omdat ik zelf helaas weet hoe vervelend dit kan zijn. Omdat ik in mijn eerste jaar zit is het vaak nog een behoorlijke uitdaging om iemand op de juiste manier te helpen maar alsnog doe ik er alles aan om het zo goed mogelijk en op de juiste manier te doen met de kennis die ik heb.

Lucas Kanters

Mijn naam is Lucas Kanters en ik ben student fysiotherapie aan Avans Hogeschool in Breda. Ik ben met de start van het voetbalseizoen 2022/2023 gestart als verzorger voor de jeugd bij V.V Dilettant. Hiervoor ben ik iedere zaterdagochtend aanwezig op de club en zal ik met name te vinden zijn in de verzorgingsruimte. De kennis en vaardigheden die ik leer tijdens mijn studie pas ik graag toe bij de vereniging en de ervaringen die ik hier weer opdoe kan ik weer meenemen in mijn studie.

Het menselijk bewegen heeft mij altijd al erg geïnteresseerd, en het lijkt mij dan ook mooi om als toekomstig fysiotherapeut mensen te mogen begeleiden in hun herstelproces en hen te kunnen ondersteunen waar nodig. Ik vind het dan ook erg tof dat ik nu de kans krijg om de sporters bij V.V Dilettant te kunnen ondersteunen waar nodig met mijn huidige fysiotherapeutische kennis. Ik ga deze uitdaging dan ook met veel plezier aan!

Bo Rook

Mijn naam is Bo-Maxime Rook en ik ben personal trainer bij BR sports.

Binnen Jordens Fysio Medisch Centrum verzorg ik met veel plezier PowerKids clinics.

Ik ben al meer dan 10 jaar met veel plezier actief en werkzaam binnen de sport branche. Naast mijn werk in de sport branche is sporten ook mijn hobby. Zelf beoefen ik de sport Taekwon-Do sinds het jaar 2000. Een passie en levensstijl die niet meer weg te denken is uit mijn leven. Mijn passie voor sport deel ik graag met iedereen.

Bij de PowerKids clinics gaan we aan de slag met de talenten van de kinderen, het verbeteren van de motorische vaardigheden en persoonlijke doelen. We zullen uw kind motiveren en wijzen op het resultaat dat hij of zij bereikt, waardoor uw kind met plezier en vertrouwen naar de sportlessen zal komen. We kunnen niet wachten om jullie te verwelkomen in ons team en positief kennis te laten maken met sport.

Wij zijn trots dat jij deze uitdaging met ons aangaat!

Nick Versteeg

Mijn naam is Nick Versteeg en ik ben student fysiotherapie op Avans te Breda. Binnen Jordens Fysio Medisch Centrum heb ik met ontzettend veel plezier als spelersverzorger gewerkt voor het 1e elftal van v.v Dilettant en verzorgde de Powerkids trainingen. Op dit moment val ik in bij de Powerkidslessen waar nodig.

Ik ben al vanaf kinds af aan continue bezig met sport, en daar horen nou eenmaal blessures bij. Ik weet nog dat ik voor de eerste keer bij een fysio/manueel therapeut kwam en dat ik na de behandeling weer pijnvrij kon bewegen. Dit is mij zo bijgebleven dat ik eigenlijk al vanaf kinds af aan een fysiotherapeut wilde worden.

Ik ga graag uitdagingen aan, dus toen Jordens mij vroeg of dat ik deel wilde nemen aan de spelersverzorging bij Dilettant heb ik gelijk ja gezegd. Ik werk dan met veel plezier bij Jordens en weet zeker dat ik nog heel veel meer mag gaan leren van hun.

Louise van den Bergh

Ik ben Louise, acupuncturist, coach, massagetherapeut en orthomoleculair therapeut.

 

Ik ben er zo eentje die alles leuk vind…en ik heb dan ook van alles gedaan; van stewardess en uitzendconsulente tot politieagente en officemanager. Tijdens mijn eerste zwangerschap kwam ik tussen 2 banen te zitten en wist niet meer welke kant ik op zou willen. In mijn hoofd hoorde ik ineens mijn moeder zeggen: ‘je bent altijd maar iedereen z’n schouders aan het masseren, zou je daar niet eens iets mee willen doen?’ en ik gaf mij op voor een 3-jarige massagetherapie opleiding.
In 2009 masseerde ik voor het eerst een klasgenoot en het voelde zo fijn! Hier kon ik iets mee! Dit was wat ik de rest van mijn leven wilde doen! Ik ben altijd al wat gevoeliger geweest voor andermans energie en volgde op mijn 19e een cursus Reiki I om hier beter mee om te kunnen gaan. Tijdens de massage opleiding leerde ik nog veel meer over energie, Qi en meridianen maar besloot dat het nog niet voldoende was en ik ging Klassieke Acupunctuur studeren bij Tsi Mo, waar ik in januari 2016 ben afgestudeerd. Deze leer was voor mij echt ‘thuiskomen’.
Maar in de praktijk merkte ik toch dat ook dit plaatje nog niet compleet was en volgde opleidingen over hormonen, voeding en supplementen. Nu is er wel een compleet plaatje en met al mijn kennis coach ik u het liefst om zo vitaal mogelijk door het leven te gaan!
Vanaf 1 april kunt u mij vinden bij Jordens Fysio Medisch Centrum in Krimpen aan de Lek.
Prijzen:
Acupunctuur 30 minuten  € 35,00
Acupunctuur 60 minuten  € 65,00
Mijn werkdagen zijn: maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 9 uur tot 16 uur.

Mark Houkes

Ik ben Mark Houkes en inmiddels meer dan 20 jaar met veel plezier en passie werkzaam binnen de eerstelijns fysiotherapie. Per september 2020 werk ik bij Jordens Fysio Medisch Centrum.

In 1999 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool Rotterdam & Omstreken. In 2007 ben ik afgestudeerd als manueel therapeut aan de SOMT en begin 2020 heb ik ook de Masteropleiding Manuele Therapie afgerond aan de Hogeschool Rotterdam.

Verder ben ik sinds 2009 gespecialiseerd in het begeleiden van mensen met vasculaire claudicatio intermittens (etalagebenen o.b.v vaatlijden) door middel van gesuperviseerde looptraining. Ik ben hiervoor aangesloten bij Chronisch Zorgnet.

 

 

 

 

Specialisaties van Mark zijn o.a.

  • Manueel therapie bij klachten zoals: nek, bovenrug, onderrug, schoudergordel..
  • (radiale) Shockwave
  • BPPD (Benigne Paroxysmale Positie Duizeligheid)
  • Claudicatio intermittens (etalagebenen o.b.v. vaatlijden)

BIG-nummer: 59051423904

 

 

Annette Vat

Annette Vat is waarnemend interieurverzorgster bij Jordens Fysio Medisch Centrum.

Lieke van Houts

Bij ons kun je terecht voor professionele begeleiding van je zwangerschap, bevalling en het kraambed. Wanneer je zwanger wilt worden en graag eens wilt praten met een deskundige kun je ook bij ons terecht tijdens een kinderwensspreekuur. Verder is het mogelijk om binnen onze praktijk bij 10 weken zwangerschap een termijnecho te laten maken.
We doen om de beurt spreekuur en bevallingsdiensten en hebben doorlopend onderling overleg. Zo heb je niet één eigen verloskundige, zo heb je er wel vijf! Een gezonde en gezellige begeleiding van de zwangerschap en bevalling staat bij ons voorop.

Wij zijn actief in Krimpen a/d IJssel, Ouderkerk a/d IJssel en Krimpen a/d Lek.

Wij houden spreekuur op de volgende locaties en tijden:
• Krimpen aan den IJssel, Gezondheidscentrum, Groenendaal 1
– Maandagmiddag (echospreekuur).
– Dinsdagochtend en -middag.
– Donderdagochtend, -middag en -avond.
• Ouderkerk aan den IJssel, Huisartsenpraktijk, Kerkweg 82b
– Maandagmiddag.
• Krimpen aan de Lek, Jordens Fysio, Marijke Staete 6
– Maandagochtend.

Telefonisch spreekuur

Voor alle niet spoedeisende vragen en voor het maken of verzetten van een afspraak vragen we je te bellen op onderstaande tijden naar 0180-769159:
Maandag: 08.30 tot 14.30 uur.
Dinsdag: 08.30 tot 16.30 uur.
Donderdag: 08.30 tot 17.30 uur.

Spoed en bevallingen

Voor dringende vragen en bevallingen kun je altijd 06-52 07 08 10 bellen. Dit nummer is 24 uur per dag bereikbaar.

Voor meer informatie en handige tips verwijzen wij je graag naar onze website: www.verloskundigenkrimpen.nl