Title Image

Overgangsdeskundige

Van het lijf / Joke Doornbos

Mijn naam is Joke Doornbos en ik ben lang geleden opgeleid als  Verpleegkundige-A. Binnen verschillende velden in de gezondheidszorg werk ik al ruim 29 jaar en heb ik diverse vervolgopleidingen gevolgd.

De beleving van klachten in de overgang loopt sterk uiteen. Vier op de 5 vrouwen ervaren klachten en sommigen vrouwen hebben klachten die zo heftig kunnen zijn dat normaal functioneren lastig wordt. Die klachten worden veroorzaakt door schommelingen in de hormoonspiegel. De balans in je leven kan veranderen in onbalans, je kunt misschien onzeker worden van de Overgang, je eigen lichaam laat je in de steek. Ik kan helpen die balans weer te hervinden.

In de consulten geef ik voorlichting over de Overgang en we maken samen een inventarisatie van de symptomen & klachten. Ook komt in de consulten ter sprake welke risico’s je mogelijk loopt op bepaalde aandoeningen die na de Overgang kunnen ontstaan. Centraal staat dat we samen een oplossing willen vinden die werkt, advies op maat dus. Ik werk vanuit de visie dat elke vrouw met haar eigen krachten en klachten uniek is.

Voor het maken van een afspraak, kunt u mij bellen 06- 18 48 42 56 of een e-mail sturen naar info@vanhetlijf.nl

Ik ben aangesloten bij de VVOC, V&VN, BGN, PuurGezond en de DMS.

www.vanhetlijf.nl