Logo Jordens Fysio Medisch Centrum

Over de praktijk!

Na 20 jaar werkzaam te zijn geweest bij een Maatschap voor Fysiotherapie, waarvan de laatste 10 jaar als maatschapslid, heb ik de beslissing genomen om een eigen Fysio- en Manuele Therapiepraktijk op te zetten in Krimpen aan de Lek.
De praktijk is gevestigd aan de Marijke Staete 6 in Krimpen aan de Lek en heeft haar deuren op maandag 31 aug 2009 geopend.

Jordens Fysio- en Manuele Therapie is gespecialiseerd in:
Fysio therapie
Manuele therapie
KISS-KIDD syndroom
Medische training therapie

Na mijn opleiding fysiotherapie aan de Academie voor Fysiotherapie (HR&O) te Rotterdam ('86-'90) heb ik de opleiding SOMT manuele therapie, Amersfoort met succes afgesloten ('93-'98).
In de periode '98 - heden heb ik verschillende cursussen en de verplichte scholingen van het KNGF gevolgd, onder meer;

EWMM/ KISS-KIDD syndroom, Ede
Noorse Medische Trainingstherapie, Amersfoort
Evidence Based Practice op de werkvloer, Veldhoven
Onderzoek en Behandeling bij halswervel en wortelkanaalstenose, Waddinxveen
Voorste Kruisbandreconstructie en nabehandeling, Rotterdam
Opleiding Revalidatie Fysionetwerk Nederland, Ede

Tijdens mijn studie ben ik bijzonder geïnteresseerd geraakt in het KISS-KIDD syndroom en ben mij hier in gaan specialiseren als één van de weinige therapeuten in Nederland. Inmiddels is de naam Kiss Kidd veranderd in HCFS ( Hoog Cerficale Functie Stoornis). U kunt elders op deze site meer lezen over HCFS.

Een afspraak maken voor onderzoek of behandeling in onze praktijk kan zonder verwijsbrief van uw huisarts: U kunt dus sneller gaan werken aan uw herstel!

Ik hoop dat u op deze site voldoende informatie vindt over de diverse mogelijkheden binnen Jordens Fysio- en Manuele Therapie. Als u nog vragen heeft neemt u dan gerust contact met ons op via het emailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , telefoon of de contactpagina.

Met vriendelijke groet, Sjaco Jordens

wachtruimte bij Jordens Fysio

Logo Jordens Fysio

Marijke Staete 6
2931 WB Krimpen a/d Lek
0180-398929

Copyright Jordens Fysio Medisch Centrum - Privacy Policy
Ontwikkeld door Suusdesign