Title Image

Archive

Tim Klop

Mijn naam is Tim en ik ben eerstejaars student fysiotherapie aan de Hogeschool Rotterdam. Ik ben sinds het seizoen 2022-2023 verzorger voor de jeugd bij V.V. Dilettant waar ik zelf ook al sinds de jonge jeugd voetbal.

Bewegen is een essentieel onderdeel van het dagelijks functioneren van de mens en hierom vind ik het belangrijk dat mensen in geval van een beperking de juiste hulp kunnen krijgen.

Ik help bij de voetbalclub graag jongens met blessures mede omdat ik zelf helaas weet hoe vervelend dit kan zijn. Omdat ik in mijn eerste jaar zit is het vaak nog een behoorlijke uitdaging om iemand op de juiste manier te helpen maar alsnog doe ik er alles aan om het zo goed mogelijk en op de juiste manier te doen met de kennis die ik heb.

Lucas Kanters

Mijn naam is Lucas Kanters en ik ben student fysiotherapie aan Avans Hogeschool in Breda. Ik ben met de start van het voetbalseizoen 2022/2023 gestart als verzorger voor de jeugd bij V.V Dilettant. Hiervoor ben ik iedere zaterdagochtend aanwezig op de club en zal ik met name te vinden zijn in de verzorgingsruimte. De kennis en vaardigheden die ik leer tijdens mijn studie pas ik graag toe bij de vereniging en de ervaringen die ik hier weer opdoe kan ik weer meenemen in mijn studie.

Het menselijk bewegen heeft mij altijd al erg geïnteresseerd, en het lijkt mij dan ook mooi om als toekomstig fysiotherapeut mensen te mogen begeleiden in hun herstelproces en hen te kunnen ondersteunen waar nodig. Ik vind het dan ook erg tof dat ik nu de kans krijg om de sporters bij V.V Dilettant te kunnen ondersteunen waar nodig met mijn huidige fysiotherapeutische kennis. Ik ga deze uitdaging dan ook met veel plezier aan!

Bo Rook

Mijn naam is Bo-Maxime Rook en ik ben personal trainer bij BR sports.

Binnen Jordens Fysio Medisch Centrum verzorg ik met veel plezier PowerKids clinics.

Ik ben al meer dan 10 jaar met veel plezier actief en werkzaam binnen de sport branche. Naast mijn werk in de sport branche is sporten ook mijn hobby. Zelf beoefen ik de sport Taekwon-Do sinds het jaar 2000. Een passie en levensstijl die niet meer weg te denken is uit mijn leven. Mijn passie voor sport deel ik graag met iedereen.

Bij de PowerKids clinics gaan we aan de slag met de talenten van de kinderen, het verbeteren van de motorische vaardigheden en persoonlijke doelen. We zullen uw kind motiveren en wijzen op het resultaat dat hij of zij bereikt, waardoor uw kind met plezier en vertrouwen naar de sportlessen zal komen. We kunnen niet wachten om jullie te verwelkomen in ons team en positief kennis te laten maken met sport.

Wij zijn trots dat jij deze uitdaging met ons aangaat!

Annette Vat

Annette Vat is waarnemend interieurverzorgster bij Jordens Fysio Medisch Centrum.

Gerda Lekkerkerker

Gerda Lekkerkerker, interieurverzorgster

Gerda verzorgd samen met Marieke het interieur op maandag, woensdag en vrijdag.

 

 

Marieke Gonlag

Marieke Gonlag,
Op donderdagmiddag ondersteund Marieke de balie als receptioniste.
Op maandag, woensdag en vrijdag verzorgd zij samen met Gerda het interieur.

 

 

Sylvia Klomp

Ik ben Sylvia Klomp en werk sinds november 2016 bij Jordens Fysio Medisch Centrum. De praktijk kende ik al als cliënt van Sjaco Jordens. Als ik in de wachtkamer zat dacht ik weleens: “Wat lijkt het me leuk om hier te werken”. En dat is het ook! Ik maak deel uit van een gezellig en gedreven team dat zich elke dag enthousiast inzet voor de medemens.

 

Sylvia Klomp

Mijn werkzaamheden als financieel administratief medewerkster zijn meer achter de schermen, maar u kan mij ook treffen achter de balie als ik één van mijn collega’s waarneem. Ook zit ik in het managementteam, samen met Sjaco, Mariëtte, Angelique en Tamara.

Angelique Visser

Ik ben Angelique Visser en ben in 2010 de praktijk binnengekomen als cliënt van Sjaco Jordens. Het is fantastisch hoe hij mij van mijn ernstige nekklachten heeft afgeholpen!

 

Vanaf 1 januari 2012 ben ik werkzaam bij Jordens Fysio Medisch Centrum als Praktijk Assistente en PR medewerkster. Ook vorm ik samen met Sjaco, Mariëtte, Tamara en Sylvia het managementteam. Achter de schermen doen wij onze uiterste best om alles goed te laten verlopen.

Mijn werkzaamheden zijn heel divers van baliewerkzaamheden, bijhouden wachtkamer tot coördineren van diverse projecten, zoals het Kindercarrousel en Powerkids, dit zijn beide projecten van het Kind en Jeugd Team en de klassenobservaties op scholen door Sjaco Jordens i.v.m nekfunktiestoornissen. Verder hou ik mij bezig met de PR, zoals Social Media, de website, nieuwsbrief, de lichtkrant in de wachtkamer en coördineer  de informatieavonden.

Heeft u vragen over het Kind en Jeugd Team, Kindercarrousel, Powerkids of de klassenobservatie? Stel uw vragen gerust! Mocht u ideeën hebben of iets missen op de website, laat het gerust weten. Mijn werkdagen zijn dinsdag, woensdag en donderdag. Tot ziens bij Jordens Fysio Medisch Centrum!

Mariëtte Pielanen

Ik ben Mariëtte Pielanen en sinds oktober 2013 werk ik met heel veel plezier bij Jordens Fysio Medisch Centrum, eerst als Praktijkassistente en sinds oktober 2018 in de functie van Praktijkcoördinator en maak ik deel uit van het managementteam.

 

Op maandag, dinsdagochtend en vrijdag ziet u mij achter de balie waar ik alles regel omtrent patiëntafspraken en de administratie. Verder heb ik een aantal huishoudelijke taken en zorg ik dat de wachtruimte er netjes en gezellig uitziet. Op dinsdagmiddag en woensdag werk ik achter de schermen en houd ik mij onder andere bezig met personeelsmanagement. Het werken zowel voor als achter de schermen vind ik een heel fijne combinatie. Ook coördineer ik de Scoliosegroep, ben ik verantwoordelijk voor inkoop en bestellingen en notuleer ik bij alle vergaderingen. Verder vind ik het belangrijk om patiënten het gevoel te geven dat ze welkom zijn bij ons op de praktijk! Iets wat bij Jordens Fysio Medisch Centrum hoog in het vaandel staat!!