Title Image

Archive

Remco Visser

Remco Visser is Podoloog en is op donderdagmiddag (om de week) aanwezig bij Jordens Fysio Medisch Centrum. Voor een afspraak te maken kunt u bellen naar: 0180 398929. Voor meer informatie klik hier.

 

 

 

Suzanne Hogendoorn

Ik ben Suzanne Geurtz-Hogendoorn. In 2005 ben ik afgestudeerd als logopedist aan de Hogeschool van Utrecht. Na het afronden van mijn opleiding ben ik aan het werk geweest in vrijgevestigde praktijken, een verpleeghuis en de GGD Hollands Midden. Hierdoor heb ik veel ervaring opgedaan in het werken met kinderen en volwassenen met uiteenlopende logopedische problemen.

 

In 2012 deed zich de kans voor om, samen met twee collega’s, aan de slag te gaan als zelfstandig logopedist. Logopediepraktijk Krimpenerwaard is het resultaat van deze samenwerking. We zijn gevestigd op locaties in Ouderkerk aan den IJssel, Gouderak, Bergambacht, Schoonhoven en Haastrecht. En sinds november 2016 ook bij Jordens Fysio Medisch Centrum.

We zijn een all-round praktijk. U kunt bij ons terecht voor problemen op het gebied van adem/stem, uitspraak/verstaanbaarheid, taalontwikkeling, afwijkend mondgedrag, vloeiendheid en lezen/spellen. En we hebben contracten met alle zorgverzekeraars, waardoor de logopedische behandelingen volledig door uw zorgverzekeraar worden vergoed.

 

 

Joke Doornbos

Mijn naam is Joke Doornbos en ik ben lang geleden opgeleid als Verpleegkundige-A. Binnen verschillende velden in de gezondheidszorg werk ik al ruim 29 jaar en heb ik diverse vervolgopleidingen gevolgd.

 

Voor het maken van een afspraak, kunt u mij bellen 06- 18 48 42 56 of een e-mail sturen naar info@vanhetlijf.nl
Zie ook: www.vanhetlijf.nl
Ik ben aangesloten bij de VVOC, V&VN, BGN, PuurGezond en de DMS.

 

 

 

Ischa Gijzel

 

Hallo mijn naam is Ischa Gijzel. Met klinisch Psycho Neuro Immunologie en orthomoleculaire geneeskunde behandel ik de oorzaak van uiteenlopende chronische klachten bij volwassenen, kinderen en ouderen. Ik werk daarbij met veel plezier nauw samen met andere therapeuten en artsen binnen en buiten Jordens Fysio Medisch Centrum. In de afgelopen jaren heb ik honderden mensen met de meest uiteenlopende klachten geholpen om weer beste versie van zichzelf te worden. Energiek, flexibel en gezond zijn. Dat kunt u ook!

Ik ben verschillende dagen in de week aanwezig bij Jordens Fysio Medisch Centrum. Overdag, in de avonduren en eens in de 2 weken op zaterdagochtend. U bent van harte welkom voor een intake.

 

 

U kunt bij mij terecht voor:

Moeheidsklachten / gebrek aan energie / slaapproblemen
Darmproblemen / leaky gut / allergie / eczeem
Gewrichts- en spierproblematiek / pijnklachten
Stemmingswisselingen / depressie / concentratiestoornissen
Schildklier problemen
Auto-inflammatoire ziektebeelden

Mijn praktijk is aangesloten bij de beroepsvereniging CAT. Wanneer u aanvullend verzekerd bent voor alternatieve geneeswijzen kan het zijn dat u een deel van het consult vergoed krijgt.

Meer informatie over mijn vakgebied en het aanbod vindt u op: https://kpni-centrum.nl/

Hanneke van Bergen

Therapeut met een systemische benadering

 

Mijn naam is Hanneke van Bergen van der Grijp. Ik heb 25 jaar als groepsleerkracht in het basisonderwijs gewerkt en sinds 2009 ben ik als kindertherapeut en coach werkzaam vanuit mijn eigen praktijk Oli4all. Ik werk vanuit de visie dat alles met elkaar samenhangt. Een kind bestaat niet op zichzelf maar is nauw verbonden met ouders, broertjes, zusjes en andere mensen in de omgeving.

 

Een kind geeft met gedrag signalen af. Wanneer gedrag problematisch wordt voor henzelf of de omgeving kunnen ouders en/of begeleiders bij Oli4all terecht. Ik ga samen met het kind en de ouders onderzoeken wat de oorzaak is van de disbalans. Deze kan voortkomen vanuit de omgeving, thuis of school.

 

Er kan ook sprake zijn van een fysieke disbalans. Dan kan er meteen advies gevraagd worden aan de collega’s van het Kind en Jeugdteam. Ik werk volgens een systemische benadering en betrekt dus de hele omgeving bij de therapie. Dit biedt ouders en begeleiders nieuwe inzichten om het kind de juiste begeleiding en ondersteuning te geven.

 

Bij Oli4all staat het kind centraal!

 

Oli4all:
Voor systemische kindertherapie en coaching van jongeren en volwassenen.
• Verzorgt workshops en trainingen
• Is laagdrempelig.
• Streeft naar een zo kort mogelijk begeleidingstraject.
• Sluit aan bij de behoefte en belevingswereld van het kind

 

www.oli4all.nl

 

 

Laura Lando da Costa

Ik ben Laura Lando da Costa-Ruissen, Diëtiste en leefstijlcoach, ben elke woensdagmiddag werkzaam bij Jordens Fysio medisch Centrum. 
Ik ben in september 2020 afgestudeerd aan de opleiding Voeding & Diëtetiek. Sinds Juli 2021 ben ik werkzaam bij Dietistenpraktijk HRC en werk ik met verschillende doelgroepen, zoals zuigelingen met koemelkallergie tot ouderen met ondervoeding al dan niet in combinatie met comorbiditeiten. Het is een uitdagende baan waar ik veel leer over voeding maar ook over mensen. 
Ik ben sinds september 2022 ook opgeleid tot leefstijlcoach, hierbij begeleid ik mensen naast voeding ook met bewegen, aandacht te hebben voor voldoende slaap en een goede balans tussen inspanning en ontspanning te vinden. Ik werk vanuit Dietististenpraktijk HRC met de Beweegkuur, een GLI (Gecombineerde Leefstijl Interventie). Meer informatie over de Beweegkuur kunt u vinden via: https://www.jordensfysio.nl/diverse-disciplines/leefstijlcoaching/
 
Ik kijk er naar uit om u/jullie te begeleiden naar een gezonde leefstijl!
Met vriendelijke groet,

Laura Lando da Costa, diëtist

Klik hier voor meer informatie.

Annemiek van Vugt

Osteopaat D.O.

 

Annemiek van Vugt

Annemiek is per 1-9-2017 gestart met haar eigen praktijk binnen Jordens Fysio Medisch Centrum…Osteopathie Krimpenerwaard! Zij zal uw lichaam de mogelijkheid geven zich zelf weer in balans te brengen en u tips mee geven om uw lichaam zo goed mogelijk gezond te houden.

Bij vragen kunt u een email sturen naar info@osteopathie-krimpenerwaard.nl of telefonisch contact opnemen 06-52641578!