Title Image

Oud en Nieuw

Oud en Nieuw

Column van Sjaco Jordens in Het Kontakt van 16-01-2018

Oud

Trots kunnen we terugkijken op een geweldig Jordens Fysio jaar! Door de verbouwing en uitbreiding van 2 units hebben we het diagnostische stuk van het Fysio Medisch Centrum kunnen realiseren. Er zijn ook nieuwe therapieën ontwikkeld: de Percutane Needle Electrolyse: de revolutionaire behandeling voor langdurige (pees)klachten, de diepe Shockwave Therapie, die maar liefst -onder begeleidende echografie- 6 cm diep kan behandelen. En dan natuurlijk de Occiflex: een effectieve behandelmanier om nek- en hoofdpijnklachten te behandelen door een behandelrobot. Dit klinkt eng maar valt mee hoor. De Pilates lessen, die Esmeralda heeft ‘achtergelaten’ bij haar vertrek naar Noord Drenthe, hebben we goed op kunnen vangen en draaien lekker.

We hebben een zware kwaliteits audit gehaald: NEN 15224! Hiermee bewijzen we dat we voldoen aan de hoge kwaliteitseisen die wij nastreven.

We hebben maar liefst twee bruiloften gevierd van het personeel en er zijn twee baby’s geboren. Irene kreeg in september Naud en Linda beviel eind november van Siem. Irene is inmiddels weer begonnen en Linda verwachten we midden februari weer.

Onze inzamelingsactie werd, mede ook door jullie inzet, een succes voor de stichting ALS en daarmee ook voor Team Nel.

Op de laatste werkdag van 2017, op 29 december werd in de Dertienhuizen het jaarlijkse oliebollen festijn gehouden. Onder het toeziend oog van het bestuur van de SON en Fred Wink zette ik mijn handtekening onder een huurovereenkomst, waardoor er voor de praktijk wederom een uitbreiding in het vat zit. De pers was erbij en de fotograaf probeerde een mooi plaatje te schieten van ons bij de kerstboom.

En

Toen greep de griep de macht en waren we bijna allemaal een week offline.

Nieuw

Het nieuwe jaar gaat alle puzzelstukjes op z’n plek leggen. De laatste uitbreiding, waardoor het Fysio Medisch Centrum echt helemaal compleet zal zijn, zal in het voorjaar zijn afgerond. De nieuwe therapieën zullen nog meer van vaste waarde worden in het behandelplan. We zijn blij met alle disciplines die onder het dak zitten bij het JFMC!

Zo hebben de logopedisten van praktijk Logopedie Krimpenerwaard net hun handtekening gezet onder een vijfjarige huurovereenkomst.

Team Nel gaat dit jaar de Mont Ventoux opfietsen. Nel gaat ze bij de finish op grote hoogte verwelkomen.

Kortom, er valt weer genoeg te beleven dit aankomende jaar! En we houden u natuurlijk weer op de ‘hoogte’! Mooi he?!

Een mooi en gezond 2018 gewenst!