Title Image

Powerkids

Spelenderwijs fit en actief

Gezonder eten, leven en bewegen op een speelse en leuke manier. Dat is Powerkids! Een initiatief van Jordens Fysio Medisch Centrum om kinderen te helpen fitter te worden en een actieve levensstijl te krijgen.

Wat doen we?

Uw kind komt 2 x per week één uur sporten onder leiding van een (kinder)fysiotherapeut met sport, spel en fitness. Op maandag trainen de kinderen (bij goed weer) in de buitenlucht van 16:30 uur tot 17:30 uur onder leiding van Manueel therapeut Wouter van Bruggen, op woensdag in de oefenzaal van 16 uur tot 17 uur onder leiding van Manueel therapeut i.o. Wouter Cabaret en ook op vrijdag van 16 uur tot 17 uur in de oefenzaal onder leiding van Kinderfysiotherapeute Sonja Ringeling.

Nooit ‘op dieet’, wel gezonder leven.

De kinderen moeten nooit het gevoel hebben “op dieet” te zijn. Dus kortom: Gezonder eten, leven en bewegen op een speelse en leuke manier. Ongeveer om de 6 weken hebben de Powerkids een afspraak bij de diëtiste (Elise van den Heuvel van Diëtistenpraktijk HRC) en ook de pedagoog van het Kwadraad is verbonden aan Powerkids en helpt mee daar waar er een hulpvraag is als uw kind woonachtig is in de Krimpenerwaard.

Eigen bijdrage: € 17,50 per maand

Aanmelden of meer informatie aanvragen kan via powerkids@jordensfysio.nl of bel: 0180-398929.

Naast kinderen zijn ook tieners welkom bij Jordens Fysio Medisch Centrum!