Title Image

Powerkids

Spelenderwijs fit en actief

Gezonder eten, leven en bewegen op een speelse en leuke manier. Dat is Powerkids! Een initiatief van Jordens Fysio Medisch Centrum om kinderen te helpen fitter te worden en een actieve levensstijl te krijgen.

Wat doen we?

Uw kind komt 2 x per week één uur sporten onder begeleiding met sport, spel en fitness. Op dinsdag trainen de kinderen van 17 uur tot 18 uur in sporthal De Walvis en op vrijdag van 16 uur tot 17 uur op het voetbalveld van vv Dilettant ( in de winter in onze eigen oefenzaal) onder leiding van fysiotherapeute Daphne van der Ham, fysiotherapeut i.o. en personal trainer Nick Versteeg en personal trainer Bo Rook.

Nooit ‘op dieet’, wel gezonder leven.

De kinderen moeten nooit het gevoel hebben “op dieet” te zijn. Dus kortom: Gezonder eten, leven en bewegen op een speelse en leuke manier. Ongeveer om de 6 weken hebben de Powerkids een afspraak bij de diëtiste (Laura Lando da Costa van Diëtistenpraktijk HRC) en ook de pedagoog van het Kwadraad is verbonden aan Powerkids en helpt mee daar waar er een hulpvraag is als uw kind woonachtig is in de Krimpenerwaard.

Eigen bijdrage: € 17,50 per maand

AANMELDEN POWERKIDS

Aanmelden of meer informatie aanvragen kan via powerkids@jordensfysio.nl of bel: 0180-398929.

Naast kinderen zijn ook tieners welkom bij Jordens Fysio Medisch Centrum!