Title Image

Chinese voetmassage

Ontdek de Chinese voetmassage

Chinese voetmassage is een eeuwenoude massagetechniek – 4000 jaar oud – welke ervoor zorgt dat u vitaal en gezond blijft, het helpt klachten te voorkomen en/of te verminderen. Chinese voetmassage brengt het lichaam in balans door het behandelen van de reflexpunten en de meridianen op de voeten en onderbenen. Door de voeten en onderbenen uitgebreid te masseren, met de handen en de Chinese voetmassage stick, wordt het lichaam gestimuleerd om afvalstoffen af te voeren en de genezing van het lichaam te bevorderen. In de Oosterse landen is een voetmassage niet meer weg te denken uit het straatbeeld.

Tijdens de massage met de voetmassage stick wordt de doorbloeding en de lymfe geactiveerd, waardoor afvalstoffen makkelijker worden afgevoerd en blokkades worden opgeheven. Een Chinese voetmassage werkt ontspannend en reinigend.

Een Chinese voetmassage behandeling is uitstekend te combineren met iedere andere massagevorm en massagebehandeling. Het uitgangspunt bij voetreflexologie is dat organen en zenuwen verbonden zijn met bepaalde zones in onze voeten, vooral op de voetzool. Door het masseren van de voeten en een verfijnde druk uit te oefenen op die bepaalde zones kunnen eventuele blokkades zich openbaren. Bij een blokkade is er sprake van een slechte stofwisseling, waardoor afvalstoffen zich ophopen. Door de massage en druk worden de afvalstoffen afgevoerd, met als gevolg een goede energiecirculatie. In principe wordt voetreflexologie alleen bij gezonde mensen toegepast. Het activeert de energie en geeft een ontspannen gevoel.

Direct een afspraak maken? Bel 0180-398929