Title Image

De Hardloopacademie

Blessurevrij hardlopen

Ben je iemand die fanatiek traint voor de marathon in april? Of loop je recreatief een rondje hard door de Loet? En merk je dat je tijdens het lopen niet verder komt door blessureleed? Dan is de hardloopacademie iets voor jou. In een paar uur (achter elkaar gepland) wordt je hardloopklacht in kaart gebracht door verschillende specialisten op het hardloopvlak! U wilt toch ook graag blessurevrij hardlopen?

Hoe gaat het in zijn werk?

 

Met sessie bij de hardloopacademie leert u meer over hardlopen, blessures, loopschoenen of looptechniek. Er wordt een inventarisatie gemaakt van uw klachten en/of hulpvraag. Er wordt een screening gedaan van uw hardlooptechniek, een bewegingsonderzoek uitgevoerd en een beoordeling van uw schoeisel gedaan.

Het behandelplan

Naar aanleiding van onze bevindingen wordt er, in overleg met U, een behandelplan opgesteld.

 

Daarna volgen een paar behandelopties: trainings-en oefenschema’s op maat, schoenadvies en zoolaanpassingen op maat. Maar ook kan er een blessurebehandeling plaatsvinden d.m.v. taping, mobilisatie-technieken, massage, echografie, dry needling, PNE, shockwave en/of combinaties hiervan.

 

Sjaco Jordens, Remco Visser en Margit Verdoold nemen deel aan de hardloopacademie. Ze gaan graag de uitdaging met U aan!

Direct een afspraak maken? Bel 0180-398929