Title Image

 Online cursus: “In 4 weken een gezondere leefstijl”.

 Online cursus: “In 4 weken een gezondere leefstijl”.

Nieuw! Online cursus “In 4 weken een gezondere leefstijl” 
Leg de basis voor meer energie, minder klachten en een positieve mindset.  

Ben je toe aan een nieuwe versie van jezelf en wil je in 2022 écht aan de slag met je gezondheid? Lees dan verder, AiCo Health biedt jou laagdrempelige, betaalbare, flexibele begeleiding en handvatten die je nodig hebt om succesvol te worden in jouw missie!  

Over Aico Health:
Wij zijn Ischa Gijzel (klinische Psycho Neuro Immunologie en Orthomoleculaire geneeskunde therapeut bij Jordens) en Marsha Goosens (ondernemer, procesmanager, optimist en ervaringsdeskundige). Wij bundelen onze krachten om de wereld een stukje gezonder te maken. Nogal een missie zegt je? Onze motto is dan ook ‘Dare to Dream’. En zeker in deze tijden! Dat dromen doen we met onuitputtelijke enthousiasme aangezien we vinden dat iedereen recht heeft op ’s werelds grootste rijkdom: een gezond lichaam en vitale geest. In de afgelopen maanden hebben we achter de schermen hard gewerkt aan een methode om die droom voor meer mensen dichterbij te halen. Hoe? Door het laagdrempelig, betaalbaar, flexibel en praktisch te maken. Op 24 januari gaan we van start met de eerste cursus! “In 4 weken een gezondere leefstijl” doe mee en leg de basis voor meer energie, minder klachten en een positieve mindset. 

In deze cursus leer je in 4 weken: 

– hoe jouw lichaam omgaat met energie en stress en hoe jij dit kunt verbeteren; 

– hoe je ontstekingen in je lijf kunt aanpakken en hoe je werkt aan een gezonde suikerhuishouding;  

– hoe je daarmee jouw klachten vermindert en herstel bevordert; 

– hoe je ontspanning, affirmaties, mindfullness en dankbaarheid onderdeel kunt maken van jouw leven; 

– en hoe je dit na deze 4 weken ook vast kunt houden. 

Gedurende deze 4 weken leer je stap voor stap betere keuzes te maken om de basis te leggen voor echte gezondheid.  

Aanbieding!
Schrijf je vóór 15 februari in, dan kun je gebruik maken van ons zeer aantrekkelijke introductieaanbod:  

Basispakket: EUR 49,- in plaats van EUR 89,- voor de online lessen waarin je zelfstandig aan de slag gaat.
Premiumpakket: EUR 149,-  in plaats van EUR 199,- voor alle lessen en deelname aan de wekelijkse online meetings waarin je jouw vragen kunt stellen, anderen kunt ontmoeten die net als jij hetzelfde doel hebben en je ontvangt aanvullende informatie.

Voor wie? 

Wil je graag meer energie? Heb je last van (vage) klachten? Of wil je gewoonweg nieuwe manieren vinden om je lichaam gezonder te maken en te behouden? Dan is deze cursus op je lijf geschreven.  

Wat kun je van ons verwachten? Wij zijn openhartig, energiek en geboren optimisten met een vleugje humor en zullen niet schromen om je de nodige zet in de goede richting te geven.  

Nieuwsgierig geworden? Kijk dan op onze website www.aicohealth.com en schrijf je in of neem contact met ons op voor meer informatie. Wat heb je te verliezen? 

Met gezonde groeten, 

Ischa en Marsha 

info@aicohealth.com 

Ps: Het leven biedt oneindig veel kansen om je goed te voelen. Laat dat je intentie zijn voor elke dag. Want wanneer alles om ons heen stil valt, is dat het enige waar we allemaal naar verlangen.