Logo Jordens Fysio Medisch Centrum

Pilates

“The art of controllogy”...zo omschreef Joseph Pilates de trainingsmethode die hij ontwikkelde om te werken aan fitheid, kracht, balans en controle over het eigen lichaam. Pilates is niet alleen een goede workout, maar ook therapeutisch kan het uitkomst bieden...bijvoorbeeld bij revalidatie of chronische aandoeningen.

Het is mogelijk om Pilateslessen te volgen bij Jordens Fysio Medisch Centrum!

Op diverse tijdstippen per week kunt u deelnemen aan de lessen. Niet alleen in Krimpen aan de Lek, maar ook in Lekkerkerk. En geen grote groepen, maar kleine gezelschappen met persoonlijke begeleiding! Leuk en effectief...voor jong, oud, man en vrouw!

Daarnaast is het ook mogelijk om privé-pilateslessen te volgen op een tijdstip in overleg.

 

NIEUWS: Zeer binnenkort start de verbouwing van onze nieuwe pilateszaal bij Jordens Fysio Medisch Centrum. Vanaf dat moment zullen veel nieuwe lestijden starten!

 


Lestijden

Maandag    09.00 - 10.00 uur       Jordens Fysio Medisch Centrum  
     10.00 - 11.00 uur    Jordens Fysio Medisch Centrum *
       
Dinsdag    19.00 - 20.00 uur    Jordens Fysio Medisch Centrum     
     20.00 - 21.00 uur    Jordens Fysio Medisch Centrum  
       
     19.30 - 20.30 uur    Bakwetering, Lekkerkerk *  
     20.30 - 21.30 uur    Bakwetering, Lekkerkerk     
       
Donderdag       18.00 - 19.00 uur       Jordens Fysio Medisch Centrum *   
     19.00 - 20.00 uur    Jordens Fysio Medisch Centrum *   

* deze lessen starten bij voldoende animo


Tarieven

Inschrijfgeld                                      € -
Wij hanteren geen inschrijfgeld voor deelname aan onze pilateslessen  
   
Proefles gratis
Wilt u eens vrijblijvend proberen of pilates iets voor u is?
Meld u dan aan voor een gratis proefles
 
   
Strippenkaart € 75,-
10 lessen | 15 weken geldig  
   
Maandabonnement € 30,-
Wordt automatisch met een maand verlengd
Maandelijks opzegbaar met een opzegtermijn van 14 dagen
 
   
Kwartaalabonnement € 75,-
Wordt automatisch met een kwartaal verlengd.
Opzegbaar met een opzegtermijn van 28 dagen
 
   
Privé-Pilatesles €35,-
Een privé-les is te plannen op elk gewenst tijdstip, op basis van beschikbaarheid  

 


 

Aanmelden doet u door het formulier op deze pagina in te vullen.
Ziet u geen formulier? Klik dan hier...

PNE

PNE: Percutane Needle Electrolyse

Als u langdurige last heeft van een pees, -spier of gewricht blessure kunt u bij Jordens Fysio Medisch Centrum terecht voor een intake, gecombineerd met een echografisch onderzoek. Wanneer er besloten wordt te behandelen, hebben wij de beschikking over PNE (Percutane Needle Electrolyse). Percutaneous Needle Electrolysis (PNE) is een innovatieve behandelmethode voor chronische peesblessures en weefselherstel.

PNE geldt als een korte, effectief bewezen invasieve behandeling die bestaat uit de toepassing van een galvanische stroom onder echogeleiding via een acupunctuurnaald. 

Voordelen van PNE

Het toepassen van PNE brengt verschillende voordelen met zich mee:
• Het is een lokale behandeling die, met behulp van echografie, direct op het aangetaste weefsel wordt aangebracht
• Zeer snelle, proliferatieve herstelreactie
• Geen aantasting van gezond weefsel
• Er is sprake van een hoge effectiviteit vergeleken met traditionelere therapieën, zoals lasertherapie, echografie of shockwave.
• De kans op terugval is minimaal

Vaak is het niet nodig meer dan 3-4 keer te behandelen met PNE en men streeft naar een significante pijnreductie binnen deze sessies. Chronische peesblessures kosten echter tijd om volledig te herstellen.
Een PNE behandeling is niet een op zichzelf staande therapievorm, het wordt gecombineerd met een daarop afgestemd wetenschappelijk onderbouwd oefenprogramma. De combinatie van PNE met oefeningen is een hele krachtige en hiermee kun je zelfs heel vervelende chronische peesblessures beter maken.
Een behandeling met PNE is doelgericht. De naald is zeer dun en gaat rechtstreeks in het probleemgebied. Alleen het te behandelen weefsel wordt hierdoor “behandeld”.

Verschil tussen PNE en EPTE

• PNE is de verbeterde versie van EPTE.
• PNE is krachtiger en geeft een korte sterke impuls in plaats van een langere zwakke impuls.

Wilt u snel van uw pijnklachten af? Wacht dan niet te lang en bespaar u lange fysiotherapie trajecten door een afspraak te maken voor een PNE behandeltraject. 

Kosten 

De intake en echografisch onderzoek worden vergoed als u aanvullend verzekerd bent, alleen voor de PNE sessie wordt een toeslag berekend van 55 euro per sessie. Dit wordt niet vergoed door de zorgverzekeraar. Het aantal sessies ligt gemiddeld op 3 tot 5 keer. De behandeling wordt uitgevoerd door een speciaal opgeleide PNE specialist/ fysiotherapeut.

Eventuele voorwaarde scheppende behandelingen voor het uitvoeren van PNE en voor het uitvoeren van een trainingsprogramma worden vergoed door de verzekeraar wanneer als u aanvullend verzekerd bent.

 

 

 

 

Orthomoleculaire Therapie

Nu ook bij Jordens Fysio Medisch Centrum!

 
Misschien heeft u haar al eens in de praktijk zien lopen...of wellicht heeft u haar lach op de gang al eens gehoord...of bent u zelfs onlangs al bij haar geweest voor een afspraak...

Orthomoleculair therapeute Ischa Gijzel is het nieuwste gezicht in ons centrum, en daar zijn we erg blij om! Want orthomoleculaire therapie is een mooie aanvulling op de verschillende therapieën die wij al aanbieden bij Jordens Fysio Medisch Centrum...allemaal met als doel een goede gezondheid!

Ischa Gijzel is met haar praktijk "Raak met Smaak" op verschillende dagen van de week bij ons in Krimpen aan de Lek. 
Hieronder leest u meer over Ischa en wat zij voor u kan betekenen


Orthomoleculaire therapie: Uw weg naar een gezond lichaam!

Gezond zijn en lekker in uw vel zitten. Wie wil dit niet? En toch lijkt het soms moeilijk om dit voor elkaar te krijgen! Voordat u het weet neemt u genoegen met kleine pijntjes, moeheid, ongemakken en klachten zoals hoofdpijn, overgewicht, een slechte conditie, slaapproblemen, darmproblemen, depressieve gevoelens, allergieën, een hormonale onbalans en meer. En soms groeien die kleine ongemakken uit naar grotere problemen in het lichaam met alle gevolgen van dien. 

Voeding speelt een hoofdrol in uw gezondheid. Immers, alles in uw lichaam wordt gemaakt vanuit de bouwstoffen die u eet! En de omstandigheden in uw lichaam bepalen vervolgens wat uw lichaam er mee kan maken. 

Maar wat is nou goede voeding voor uw lichaam? Wat past bij u en met welke voeding gaat u uw klachten tegen? Waar begint u en hoe krijgt u uw lichaam weer terug in balans?

Met dit vraagstuk houd ik me als orthomoleculair therapeut bezig. Ik help u stap voor stap op een flexibele, persoonlijke en vooral effectieve manier naar een smaakvol voedingspatroon dat bij u past en waarmee u uw klachten op een natuurlijke manier aanpakt! Indien nodig brengen we via verschillende testen zoals bloed- en cortisolonderzoek in kaart wanneer en hoe uw lichaam om te beginnen uit balans is geraakt en maken een logisch behandelplan. Zo behandelen we de oorzaak van de ongemakken en niet alleen de symptomen. Om zo een blijvend effect te bereiken!

Meer informatie over aanpak en prijzen www.raakmetsmaak.nl

 

Uw zorgverzekering in 2017

Bent u in 2017 goed verzekerd?

Het is momenteel veel in het nieuws...de behandelindex die verzekeraars hanteren als richtlijn voor het aantal behandelingen wat een fysiotherapeut "mag" geven. Deze index is zeer in opspraak, omdat niet de kwaliteit van zorg maar een maximaal aantal behandelingen centraal staat.

 

Meer informatie hierover is terug te vinden op www.stopdebehandelindex.nl en www.defysiotherapeut.com 

Voor 2017 zijn er slechts een paar zorgpolissen bij verzekeraars die de zorg garanderen die ze beloven. Het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF) heeft dit uitgezocht.


Wij raden u voor komend jaar de volgende verzekeraars aan...

   InTwente Basis + aanvullend Top

 

   Stad Holland Zorgpolis + Uitgebreid Aanvullend

 

   Geen specifieke polis


De volgende verzekeraars houdt de fysiotherapeut streng aan de behandelindex, waardoor in 2017 goede zorg wellicht niet gegarandeerd kan worden.

We raden de volgende verzekeraars dan ook af voor 2017...

                       

Schrijfproblemen bij kinderen

Informatieavond kinderfysiotherapie
maandag 23 januari 2017

Jordens Fysio Medisch Centrum kinderfysioIs het handschrift van uw kind slecht leesbaar? Of schrijft uw kind traag en heeft het misschien zelfs pijn in de hand tijdens of na het schrijven?

Allemaal voorbeelden van veel voorkomende schrijfproblemen bij kinderen, waarbij kinderfysiotherapie uw zoon of dochter kan helpen!

Op maandag 23 januari organiseert Jordens Fysio Medisch Centrum een informatieavond waarbij kinderfysiotherapeuten i.o. Saskia Geraedts en Suzanne Spanjer bespreken wat schrijfproblemen zijn en welke mogelijkheden wij kunnen bieden om aan deze problemen te werken. Natuurlijk worden er ook tips en adviezen gegeven hoe jullie als ouders je kind kunt helpen. Aan het einde van de presentatie is er gelegenheid om de klachten van uw zoon of dochter voor te leggen voor advies op maat.


Deze informatieavond kunt u gratis bijwonen.
Aanmelden kan aan de balie, telefonisch via 0180-398929 of per mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Maandag 23 januari  |  Aanvang 19.45 uur  |  Jordens Fysio Medisch Centrum

 

 

Viva la Donna - 1 oktober

Op zaterdag 1 oktober was het na maanden van voorbereidingen eindelijk zo ver. De Viva la Donna dag bij Jordens Fysio Medisch Centrum in Krimpen a/d Lek. De dag stond volledig in het teken van vrouwen die kanker (overwonnen) hebben. Vijftig vrouwen lieten zich heerlijk verwennen door therapeuten, haarstylistes, coaches en vele andere vrijwilligers. Hieronder leest u een mooi verslag van de dag, wat de sfeer goed weergeeft!

 

“Het lijkt wel alsof je een chemokoekje zit te eten, hahahaha!” Een lachsalvo klinkt door de fysio ruimte, waar dames koffie drinken terwijl ze wachten op een make-over van haarstylistes Monique en Monique. Winifred kijkt naar de gifgroene macaron waar een mevrouw smakelijk van zit te genieten aan de koffietafel. “Die kleur had mijn chemovloeistof ook!”, schatert Winifred. De sfeer zit er die ochtend goed in tijdens deze Viva la Donnadag.

In alle vroegte zijn tientallen vrijwilligers al in de weer om van deze dag een succes te maken. Een roze loper voor de deur, 50 goodiebags, een heerlijke koffietafel met Viva la Donnachocolaatjes, massagestoelen, essentiële oliën, een paraffinebad, een fotohoek, tientallen sjaaltjes van de kleurstyliste, kaarten met spreuken, werkelijk alles is uit de kast getrokken om de dames te verwennen.

Rond half tien schuifelen de eerste dames voorzichtig naar binnen. Sommigen een beetje zenuwachtig, anderen vol verwachting van wat er komen gaat. Die schuchtere houding is er al snel vanaf, want zodra de vrouwen beginnen aan de eerste workshop, zakken de schouders naar beneden en gaan de mondhoeken omhoog.

In de wachtruimte hangt een serene sfeer. Kleurstyliste Siebine laat aan de hand van fel gekleurde doeken, een spiegel en een lamp zien, welk kleurtype de dames zijn. Winter, herfst, lente of zomer. De uitkomsten zijn soms verrassend. “Oh die kleur staat je prachtig!” roept een van de deelneemsters enthousiast uit naar de vrouw voor de spiegel. “Deze kleur zou ik nou nooit gekozen hebben”, zegt de vrouw terwijl ze keurend naar haar spiegelbeeld kijkt. “Maar het staat inderdaad heel goed, wat leuk!”

In de kamer ernaast zitten vier dames te chillen met hun handen gewikkeld in een zachte, oranje handdoek. Ze hebben net gebruik gemaakt van het paraffinebad, een verzorgende en verzachtende pakking voor de handen. “Wat ziet dat er apart uit!” zegt een van de dames als je haar hand uit het bad haalt en kijkt naar het 'wax' laagje om haar hand. Maar het eindresultaat mag er zijn, de handen zijn extreem zacht na het badje.

Tijdens deze Viva la Donnadag wordt er niet alleen aan de uitwendige, maar ook de inwendige mens gedacht. Boven in de recreatiezaal worden de middag- en de ochtendploeg feestelijk ontvangen voor een uitgebreide, gezonde lunch. In de hoek staat de blender van smoothieclub.nl te brullen. Kilo's bananen, selderij en spinazie verdwijnen in het apparaat. Jean Marc van de Smoothieclub laat zien dat groene, gezonde drankjes ook nog eens lekker smaken. Van de rijkelijk gevulde tafel (fruit, salades, broodjes en taart) blijven slechts een paar kruimels over.

                                

Ondertussen worden aan de met roze servetten versierde tafels allerlei ervaringen uitgewisseld. “En, hoe was je ochtend?' “In één woord geweldig”, zegt een van de wat oudere dames. “Het was echt allemaal even fijn.” De vrouwen die voor de middag zijn ingeschreven kunnen hun nieuwsgierigheid niet bedwingen. Om 13.00 uur krijgen ook zij het verlossende teken om zich te laten onder dompelen in wellness.

Terwijl de ochtendploeg wordt uitgezwaaid met bloemen en een enorme goodiebag, zoekt de middagploeg een plekje bij de verschillende workshops en behandelingen. Ook deze vrouwen genieten volop van alle aandacht en verzorging van de vrijwilligers die ieder hun eigen expertise hebben. Sommigen zijn er echt aan toe. Zoals Jeanette, die is opgegeven door haar dochter Natasja: ' Het is alweer een jaar geleden dat er bij mij borstkanker is geconstateerd en ik ben al die tijd al schoon, dus het gaat goed. Maar als ik hier zo zit, komt alles weer boven en word ik wel emotioneel. Deze dag maakt een hoop bij me los, dat had ik niet verwacht.” Ze kijkt haar dochter aan die haar vervolgens een arm geeft en stevig tegen zich aan trekt. “Mijn moeder heeft deze dag echt verdiend, daarom heb ik haar opgegeven. Fijn om haar zo te zien genieten!” 

En ook bij de fotografe Jodi spat het geluk van de foto's af. Met nieuwe coups en prachtige make-up poseren de dames voor haar professionele camera, blij met de nieuwe, frisse kapsels.

“Hee, zie je niks?!” ”Oh ben jij het? Wat zie je er anders uit!” Jolanda wordt door haar vriendin niet eens herkend. Haar krullen zijn veranderd in een mooie slag. “Ik ben zelf kapster,” zegt Jolanda, “dus ik ben heel kritisch, maar dit is heel erg goed gelukt! Ik had ook echt behoefte aan deze dag, even een stapje terug doen, heerlijk. En zo’n dag is fijn, want je hoeft niemand iets uit te leggen.”

Terwijl de nieuwe coup van Jolanda door iedereen wordt bewonderd, zit Yvonne van Voel Je Goed Coaching in de hoek met prachtige affirmatie kaarten en positieve boodschappen voor een ieder die daar oren naar heeft. “Het is belangrijk om de eigenwaarde van het lichaam weer te voelen als je zo ziek bent geweest. Ik geef hier de boodschap van kracht, blijheid en eigenwaarde.”

En daarmee dekt Yvonne precies de lading van deze bijzondere Viva La Donna dag. De dames zijn in een prettige omgeving heerlijk verwend. Even geen zorgen, maar alleen maar wellness. Bij het naar huis gaan, klinken er alleen maar dankbare en tevreden woorden. En zelfs na deze dag komen via social media dankbare berichten binnen van blije dames die met volle teugen hebben genoten. Dat smaakt naar meer. Wanneer weer?

 

* * *

Viva la Donna 2016 zou niet mogelijk geweest zijn zonder de talrijke belangeloze bijdragen van vrijwilligers, behandelaars en sponsors. Namens de gehele organisatie van Viva la Donna willen wij de volgende personen en organisaties in het bijzonder bedanken voor hun bijdrage:

Aart Boers

Albert Heijn

Arie Kok

Art to Art

Astis

Astrid Dumay

Bakker Casteleijn

Bakkerij Stam

Beauty by Camilla

Bij Aafke

Blakertje

Bolsius

Breeka

Country & Christmas Fair

DA de Goudsbloem

De Berekuil

De Bloemenplantage

De Oliebaron

dr. Van Der Hoog

Drukzo

Duni

Happy Party

JaTech

Jodi Fotografie

Jordens Fysio Medisch Centrum

Kaartje2Go

Kaasboerderij Speksnijder

Katja

Keune

Lantaren Venster

Le Paysan

Leonie de Jong

Libelle

Louise Ankerman

Marije Lipschart

Me Fashion

Monique's Hairfashion

Monique van Herk

Mylene

Newby Tea

O zo Mooi

Omoda

Pelican Rouge

Poelier de Jong

Restaurant 't Hooghe Water

Rimmel London

Sandra Eijkelenboom

Scentchips

Smoothie Club

Splash Tours

Stichting Dagbesteding Krimpenerwaard

Stichting Ouderenvoorzieningen Nederlek

Studio Bloss

Taartjes gemaakt met liefde

Tuincentrum Zwinkels

Vishandel Verwaal

Yves Rocher

Yvonne Balvert

Zijderveld Garden and Home

Zusss

Zwaluwhoeve

 

Manueeltherapeut Henk Mohr onderscheiden.

Uitreiking oorkonde ZIMMT aan Henk Mohr

De Edese manueeltherapeut Henk Mohr ontving op 4 maart tijdens het jaarlijkse kongres van het Duitse artsengezelschap ZIMMT een onderscheiding.

Uit handen van Dr. Holger Spittank ontving Mohr de oorkonde omdat hij sinds jaren samenwerkt met een groep Duitse artsen die zich gespecialiseerd heeft in de manuele therapie bij zuigelingen en schoolkinderen. 25 jaar geleden ontmoette Mohr de arts Dr. Heiner Biedermann tijdens een kongres in Denemarken en uit die ontmoeting groeide een intensieve samenwerking m.b.t. het behandelen van het KISS-syndroom en manuele therapie bij schoolkinderen. Binnen de werkgroep van Duitse artsen leverde Mohr regelmatig zijn vakinhoudelijke bijdragen tijdens kongressen en studiedagen in Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk Belgie en Nederland. De vernieuwende inzichten en bijdragen van Mohr werden door de groep Duitse artsen gewaardeerd op het ZIMMT-kongres in Berlijn.
 Bij het uitreiken van de oorkonde werd benadrukt dat Henk Mohr het KISS-concept in Nederland op de kaart heeft gezet, veel ouders zijn hem dan ook dankbaar. Daarvoor werd hij al in 2002 benoemd tot Ridder in de orde van Oranje-Nassau tijdens het EWMM-kongres dat hij in de Reehorst had georganiseerd.

Bronvermelding: Nieuwsbrief van mei 2016 https://www.facebook.com/EWMM-Nederland-826346150750864/?ref=ts&fref=ts

Buikklachten bij kinderen

Themabijeenkomst over buikklachten bij kinderen door diëtiste Linda van Everdingen en osteopaat C.O. Annemiek Deckers- van Vugt.

Woensdag 13 april van 19:00-20:00 vindt er een themabijeenkomst plaats over buikklachten bij kinderen op de praktijk van Jordens Fysio Medisch Centrum, Marijke Staete 6, Krimpen aan de Lek. Veel kinderen hebben wel eens buikpijn. Soms met een duidelijke aanleiding, maar vaker zijn de symptomen niet direct te linken aan wat ze die dag hebben gegeten of gedronken. Tijdens deze bijeenkomst wordt er in een informele sfeer verteld wat mogelijke oorzaken van buikklachten kunnen zijn en welke mogelijkheden wij kunnen bieden om aan uw klachten te werken. Hebt u een vraag over buikklachten van uw kind en wat de mogelijkheden zijn om daar aan te werken, dan kunt u zich aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Bij de aanmelding kunt u uw vraag stellen waar wij antwoord op geven tijdens deze bijeenkomst. Aan het einde van het uur is er nog kort de tijd om extra vragen te stellen. Hebt u geen specifieke vraag, maar wilt u graag komen luisteren, dan bent u natuurlijk ook van harte welkom. Graag aan te melden via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. zodat we rekening kunnen houden met het aantal bezoekers. Wie zien u graag op 13 april!

Goed voorbereid op de wintersport

Ga je binnenkort op skivakantie?

Maak de kans op een gipsvlucht zo klein mogelijk, start onze kracht en stabiliteitstraining voor skiërs! Uit onderzoek van TNS Nipo, in opdracht van zorgverzekeraar Zilveren Kruis, blijkt dat meer dan de helft van de Nederlandse skiërs zich niet goed voorbereidt op de wintersport. 
Onze fysieke training bestaat uit kracht en stabiliteitsoefeningen. De oefeningen staan op ons YouTube kanaal en zijn te vinden onder de zoekterm: ‘Jordens fysio’. 

Het gaat om 6 weken trainen met elke week 4 nieuwe oefeningen. 
Probeer deze oefeningen minimaal 3 keer per week uit te voeren.

Week 1:oefening 1a, 2a, 3a, 4a
Week 2:oefening 5a, 6a, 7a, 8a
Week 3:oefening 1b, 2b, 3b, 4b
Week 4:oefening 5b, 6b, 7b, 8b
Week 5:oefening 1c, 2c, 3c, 4c
Week 6:oefening 5c, 6c, 7c, 8c

De oefeningen worden uitgevoerd door fysiotherapeut en manueel therapeut i.o. Wouter van Bruggen.
Voor vragen over de oefeningen, neem contact met ons op:  Tel: 0180-398929
Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Hier alvast de filmpjes voor de eerste week:

Oefening 1a Isometrische Squat


Oefening 2a Planking


Oefening 3a Isometrische Superman


Oefening 4a Schaatspassen

 

Informatieavond manuele lymfdrainage

 

Informatieavond 1 oktober

Wat is het lymfstelsel en welke functie heeft het in het menselijk lichaam? En wat gebeurt er als je bijvoorbeeld rug- of nekklachten krijgt? Op donderdag 1 oktober zal lymfdrainage fysiotherapeute Margot Nusselder uitleg geven tijdens de informatieavond over manuele lymfdrainage volgens de methode Vodder.

Deze methode is toepasbaar bij veel uiteenlopende klachten, al dan niet in combinatie met andere therapievormen. Zo worden klachten van bloeduitstortingen tot hoofdpijn, van darmklachten tot huidproblemen behandeld. Ook kunnen mensen met klachten als gevolg van stress (slapeloosheid, concentratieverlies, constipatie, diarree en hoofdpijn) terecht bij een lymfdrainage fysiotherapeute. De informatieavond zal worden gehouden op donderdag 1 oktober. Aanvang: 19:30 uur.   Aanmelden voor deze gratis informatiebijeenkomst kan tot en met dinsdag 29 september via: 0180- 398929 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Logo Jordens Fysio

Marijke Staete 6
2931 WB Krimpen a/d Lek
0180-398929

Copyright Jordens Fysio Medisch Centrum
Ontwikkeld door Suusdesign