Logo Jordens Fysio Medisch Centrum

Ervaring Fysiotherapie

Mijn ervaring met Fysiotherapie

(Behandeld door Irene)

Bij Irene kom ik nu bijna een jaar voor Frozen shoulders ,het gaat een stuk beter, maar ik ben er nog niet.

Lees meer

Ervaring Acupunctuur

Mijn ervaring met Acupunctuur

(Behandeld door Floor)

Mijn ervaring met acupunctuur vind ik heel bijzonder ,ten eerste vind ik Floor zelf een supervrouw die je op je gemak stelt en alles goed uitlegt.

Lees meer

Anton over Kidd

Anton Alblas, had vanaf zijn 6e jaar 2 keer in de week migraine.

Vanaf zijn 6e, ben ik bij de huisarts terecht gekomen, met de mededeling ( hij mag gewoon 2 paracetamol) heel niet slim moet je met water innemen en kotsten die gelijk weer uit, jaartje doorgesukkeld, toen werd het op iets psychisch gegooid, wij naar de psycholoog, als ouders door de wringer gehaald, gelukkig was dat de oorzaak niet, en toen onze Anton maar onder behandeling, en inderdaad was hij heel gespannen voor een aanval en ging bij Anton de angst voor keer op keer migraine meespelen. Helaas was hier weinig resultaat mee!

Lees meer

Ervaring Whiplash

Mijn belevenissen bij Jordens Fysio.

In 2004 ben ik vanaf de bovenste trede van de trap, naar beneden gevallen. Ik kwam vol op mijn nek terecht. In 1 klap was alles totaal veranderd. In eerste instantie kon ik niets bewegen en lag ik op de grond. Gelukkig merkte ik na enige minuten dat ik wel weer kon bewegen. Bont en blauw, ik kon mijn arm niet goed meer bewegen, nek deed zeer, ik was ontzettend duizelig, had erg veel migraine en mijn evenwicht was totaal ontregelt.

Lees meer

  • 1
  • 2

Logo Jordens Fysio

Marijke Staete 6
2931 WB Krimpen a/d Lek
0180-398929

Copyright Jordens Fysio Medisch Centrum - Privacy Policy
Ontwikkeld door Suusdesign