Logo Jordens Fysio Medisch Centrum

Jordens Fysio 5 jaar!

 

Jordens Fysio Medisch Centrum viert feest!

Het is op 3 juni precies 5 jaar geleden dat de praktijk voor fysiotherapie gestart is in Krimpen aan de Lek!  De datum 3-6-9 moest als oprichtingsdatum een goed teken zijn. En dat was het inderdaad. Sjaco Jordens begon in zijn eentje eerst als Jordens Fysio en Manuele Therapie op de Molendijk in een klein arbeiders woninkje. Met de woonkamer als behandelkamer in een huiselijke omgeving ontstond de sfeer, die inmiddels een kenmerk is geworden van de praktijk, in de Marijke Staete aan de Hoofdstraat.

De ontwikkelingen gaan maar door! Bezoekers die een tijd niet zijn geweest ontdekken steeds weer nieuwe dingen. Kortom, in de 5 jaar is de praktijk uitgegroeid tot een centrum, waar iedereen met plezier en succes aan zijn herstel werkt.
Niet alleen patiënten weten de weg te vinden naar de Marijke Staete, ook artsen, specialisten en instanties zoals het Centrum voor Jeugd en Gezin en de Gemeente zijn hier regelmatig te vinden.
In de afgelopen 5 jaar zijn we niet alleen voor mensen uit Krimpen aan de Lek een trekpleister, maar ook uit andere provincies stappen ze in de auto hier naar toe, voor een behandeling.
Het is dus tijd voor een feest! De praktijk wordt feestelijk versierd! De komende maand hebben we voor de bezoekers leuke activiteiten gepland. Zo is er elke dag een loting wie de ‘patiënt van de dag’ wordt.  Diegene wint een prijs. Er wordt, met natuurlijk 3 juni als datum, getrakteerd! We geven cadeautjes weg, kleurplaten, ballonnen enzovoort. Ook het WK voetbal kleurt onze praktijk oranje. Oranje is namelijk onze kleur! Iedereen kan meedoen aan de WK pool in de praktijk en op de wedstrijddagen van het Nederlands elftal is de praktijk nóg meer oranje! Natuurlijk worden de medewerkers niet vergeten en staan er ook voor hen feestelijke momenten op het programma.
Het eerste lustrum is een feit en juni is feestmaand bij Jordens Fysio Medisch Centrum!

Logo Jordens Fysio

Marijke Staete 6
2931 WB Krimpen a/d Lek
0180-398929

Copyright Jordens Fysio Medisch Centrum - Privacy Policy
Ontwikkeld door Suusdesign