Logo Jordens Fysio Medisch Centrum

Missie en Visie

Missie 

Jordens Fysio Medisch Centrum wil graag een bijdrage leveren aan wat ieder mens graag wil: Een goede gezondheid krijgen en/of behouden. 

 Visie  

Mensen komen naar Jordens Fysio Medisch Centrum (JFMC) omdat wij in wijde omtrek bekend staan als dé praktijk waar je naar toe moet gaan om van je klachten af te komen. De organisatie is zodanig ingericht dat zowel de therapeut als de patiënt met plezier zich volledig kan richten op het herstelproces. 

De organisatie is: 

  • Laagdrempelig 

We zijn direct toegankelijk. Iedereen die de praktijk binnenkomt wordt gastvrij ontvangen. Er heerst een onbevangen en huiselijke sfeer zodat de patiënt zich snel op zijn gemak voelt. Tijdens de behandelingen trachten wij zorg te verlenen met een begrijpelijke taal naar de patiënt toe.  

  •  Persoonlijk  

In de praktijk zijn we benieuwd naar de mens achter de klacht, we achterhalen zijn persoonlijke hulpvraag. Dit doen we door goed te luisteren naar de patiënt. 

  •  Innovatief 

De praktijk is voortdurend bezig om iets nieuws te brengen, grenzen in de zorg te verleggen. We staan in de omgeving bekend als een baanbrekende organisatie. 

  •  Conceptueel denkend 

In de praktijk trachten we een breder of dieper inzicht verschaffen in de (gezondheids) problemen of situaties door deze in een meer omvattend kader te plaatsen of door verbanden te leggen met andere informatie. (bv van de andere disciplines). 

  •  Royaal 

In de praktijk doen we alles om de patiënt te helpen om van zijn klacht af te komen. Dit doen we door de patiënt vorstelijk te ontvangen, in een goed uitgeruste praktijkruimte. En in de behandelingen  geven wij de patiënt ruim de aandacht en tijd die hij nodig heeft. 

  •  Professioneel

Bij Jordens Fysio Medisch Centrum wordt u professioneel begeleid in uw klacht of probleem. U bent voor Fysiotherapie en ook voor een multi disciplinaire aanpak aan het juiste adres.

 

Logo Jordens Fysio

Marijke Staete 6
2931 WB Krimpen a/d Lek
0180-398929

Copyright Jordens Fysio Medisch Centrum - Privacy Policy
Ontwikkeld door Suusdesign