Title Image

Informatieavond

Informatie avonden

Wij organiseren regelmatig informatieavonden. Op deze pagina treft u meer informatie over de informatieavonden!

* Informatieavonden zijn onder voorbehoud i.v.m wisselende coronamaatregelen.

Op de informatieavonden houden we rekening met de huidige Corona maatregelen. We houden 1,5 meter afstand en er is plaats voor een select aantal personen.

Daarom is het nodig dat u zich aanmeldt. Inloop zonder registratie vooraf is helaas niet mogelijk.
Aanmelden kan via: info@jordensfysio.nl  of 0180-398929

Wij vragen u niet eerder dan 5 minuten voor aanvang binnen te komen.

6-10-2020
19:30 uur

Informatieavond Acupunctuur (gaat niet door i.v.m. strengere coronamaatregelen en wordt verplaatst naar het voorjaar)

Door Floor Elsdijk

Dinsdag 6 oktober | 19:30 – 20:30 uur
Onderwerp: Vraag en antwoord

Acupunctuur is inmiddels een bekend begrip.  Het valt in de categorie ‘alternatieve geneeswijze’ ook wel ‘complementaire zorg’. Dit is op zich voor velen een vaag begrip, want daar valt zoveel onder. Wat moet je je erbij voorstellen?En wat zou het voor je kunnen betekenen of voor een dierbare waar je je zorgen over maakt? Klopt het dat acupunctuur inderdaad meer doet dan enkel lichamelijke klachten helpen verlichten? Vele vragen rijzen als het om een onbekende ‘nieuwe’ aanpak gaat. Waarom is het dan toch zo in opkomst en wordt het steeds vaker genoemd, ook door artsen die verder kijken dan de reguliere Westerse geneeskunde? Zeker op een moment dat het kastje en de muur al lang en breed in beeld zijn en er geen andere oplossingen meer geboden worden dan symptoombestrijding met medicijnen. Gooi dan nog niet de handdoek in de ring! Er is meer en het werkt!Ik beantwoord graag zo goed als ik kan alle vragen die hierover leven. Met inmiddels 12 jaar praktijkervaring kom ik een aardig eindje 🙂

Welkom in de praktijk bij Jordens Fysio Medisch Centrum.

Aanmelden kan telefonisch (0180-398929) of per mail (info@jordensfysio.nl)

13-10-2020
19:30 uur

Informatieavond Sportblessures (gaat niet door i.v.m. strengere coronamaatregelen en wordt verplaatst naar het voorjaar)

Oorzaak, behandeling en preventie

Dinsdag 13 oktober 2020 | 19:30 uur

In samenwerking met Nicole Smulders en haar collega Marnik van Mosselveld van Remedicare B.V. en DA Drogisterij & Parfumerie de Goudsbloem, verzorgt Jordens Fysio Medisch Centrum een informatieavond met als hoofdthema: Sportblessures (oorzaak, behandeling en preventie). Remedicare B.V. is exclusief distributeur van het merk Uriel in Nederland. Remedicare BV richt zich op oplossingsgerichte en ondersteunende producten. Hierbij moet u denken aan verschillende soorten bandages en braces die een ondersteunende werking hebben bij revalidatie en herstel van sportblessures. 

Tijdens de informatieavond zal er worden ingegaan op verschillende veelvoorkomende sportblessures. Uiteenlopend van een verstuikte enkel tot een hamstring/liesblessure. Met een nieuw sportseizoen voor de boeg en na een lange periode van rust is met name preventie een belangrijk thema!
De informatieavond zal met name interessant zijn voor sporters, ouders van sporters en sporttrainers/coaches.

Op de informatieavond houden we rekening met de huidige Corona-maatregelen. We houden 1,5 meter afstand en er is plaats voor een select aantal personen. Daarom is het nodig dat u zich aanmeldt. Aanmelden kan via: info@jordensfysio.nl of 0180-398929 en bij Drogisterij & Parfumerie De Goudsbloem, Winkelcentrum De Markt van Krimpen 0180-511962.

Direct een afspraak maken? Bel 0180-398929