Title Image

Informatieavond

Informatie avonden

Wij organiseren regelmatig informatieavonden. Op deze pagina treft u meer informatie over de eerstvolgende informatieavond!

3-2-2020
19:30 uur

Informatieavond incontinentie

 

We leven steeds langer, de afgelopen 150 jaar is onze levensverwachting bijna 40 jaar gestegen. Dat betekent meer dan ooit dat we goed naar de kwaliteit van ons leven moeten kijken. Vroeger lag er ook een taboe op het bespreken van incontinentieklachten, tegenwoordig gelukkig steeds minder. Deze avond zullen fysiotherapeut Margit en gynaecoloog Ginny bespreken wat nou eigenlijk urine incontinentie bij vrouwen inhoudt, hoe het ontstaat en vooral ook wat je eraan kan doen.

 

De adviezen zullen uiteen lopen van lifestyle adviezen tot bekkenfysiotherapie of simpelweg het plaatsen van een incontinentiebandje, waardoor je soms levenslang van je klachten af kan zijn. Ginny Chamorro is gynaecoloog met als specialisatie de bekkenbodem. Zij is werkzaam in Acibadem International Medical Center in Amsterdam, hier doet zij veel bekkenbodemoperaties. Ook draait zij op maandag een gynaecologie lifestyle spreekuur bij Jordens Fysio Medisch Centrum, hier bespreekt zij vooral de hormonale verstoringen bij vrouwen en hoe dit te kunnen aanpakken met veranderingen in voeding, beweging en stress management. Margit is fysiotherapeut bij Jordens Fysio Medisch Centrum en gespecialiseerd in bekkenbodemtherapie.

 

Margit en Ginny vinden het erg leuk om samen over de bekkenbodemproblematiek te praten, ze vullen elkaar mooi aan. Dat zal u op deze avond ook merken.

 

Aanmelden kan aan de balie van Jordens Fysio Medisch Centrum, maar natuurlijk ook telefonisch (0180-398929) of per mail (info@jordensfysio.nl)

Direct een afspraak maken? Bel 0180-398929