Logo Jordens Fysio Medisch Centrum

Huisreglement

Het team van Jordens Fysio heet u van harte welkom op de praktijk.

- U wordt verzocht bij de eerste behandeling uw verzekeringspasje en eventueel verwijzing van huisarts of specialist mee te nemen. Tevens wordt u verzocht om iedere behandeling een badlaken of een grote handdoek mee te nemen. Bij acupunctuurbehandelingen wordt gepind.

- het is verplicht om uw identiteitsgegevens (BSN) in de administratie op te nemen. Wilt u een geldig identiteitsbewijs meenemen?

- Fysiotherapie wordt vergoed uit de aanvullende verzekering.
Lees uw polisvoorwaarden door om zeker te zijn of u aanvullend verzekerd bent, hoeveel behandelingen u vergoed krijgt of tot welk bedrag u verzekerd bent. Bespreek dit met uw fysiotherapeut. Met alle zorgverzekeraars is een contract afgesloten. Wanneer u niet bent verzekerd krijgt u een factuur thuisgestuurd van UwNota.nl en wordt het huistarief berekend. Informatie over het huistarief vindt u in de wachtkamer en op de website.
Bij acupunctuurbehandelingen wordt u verzocht te betalen d.m.v. pinnen.

- U kunt ons telefonisch bereiken gedurende de openingstijden. Indien de telefoon niet wordt opgenomen, kunt u een bericht inspreken op het antwoordapparaat en wordt u teruggebeld. De behandeling wordt hierdoor zo min mogelijk onderbroken.

- Indien u bij verhindering tenminste 24 uur van te voren afzegt, brengen wij de gereserveerde tijd niet in rekening. Als u te laat afzegt worden kosten bij u in rekening gebracht. De zorgverzekeraar vergoedt geen gemiste afspraak.

- Neem altijd, ook wanneer u de afspraken in uw eigen agenda noteert, uw afsprakenkaart mee. De therapeut kan daar de volgende afspraak op noteren.

- U kunt in de wachtkamer gebruik maken van de daar aanwezige krant/lectuur. Het is echter niet de bedoeling dat u de tijdschriften mee naar huis neemt.

- De praktijk is niet aansprakelijk voor verlies of diefstal van uw persoonlijke eigendommen. Neem deze daarom altijd mee naar de behandelkamer.

- Zonder uw toestemming worden er geen gegevens aan derden verstrekt. Om eventueel relevante gegevens te mogen verstrekken, wordt tijdens de eerste behandeling uw toestemming gevraagd. U mag altijd uw dossier inzien.

- We zijn benieuwd naar uw ervaringen met onze praktijk en therapeut. Daarom doet de praktijk mee aan een onderzoek dat uw ervaringen meet. Wilt u hier aan meedoen?

- We hebben ons best gedaan om een gezellige wachtkamer te creëren. Wilt u meehelpen de wachtkamer netjes te houden?

- Huisdieren zijn niet toegestaan in de praktijk, wegens hygiënische reden.

- Het meenemen van kinderen naar de praktijk is de verantwoording van de ouders zelf.
Graag willen wij u vragen de kinderen mee te nemen in de behandelruimte.

- Openingstijden
Maandag 08:00 – 21:00
Dinsdag 08:00 – 21:00
Woensdag 08:00 – 21:00
Donderdag 08:00 – 21:00
Vrijdag 08:00 – 18:00

Door gebruik te maken van onze diensten verklaart u zich akkoord met ons huisreglement.

Versie april 2014

Logo Jordens Fysio

Marijke Staete 6
2931 WB Krimpen a/d Lek
0180-398929

Copyright Jordens Fysio Medisch Centrum
Ontwikkeld door Suusdesign