Logo Jordens Fysio Medisch Centrum

Powerkids

 

Wat is de doelstelling van Powerkids?

Ons doel is dat uw kind fitter wordt en een actievere leefstijl krijgt. Belangrijkste is voor ons dat uw kind plezier krijgt in bewegen. Wij bieden u en uw kind begeleiding bij het verkrijgen van een gezondere leefstijl. We doen dit op een ontspannen en leuke manier.

Wat houdt Powerkids in?

Uw kind komt 2 x per week één uur sporten onder leiding van een (kinder)fysiotherapeut met sport, spel en fitness. Op maandag trainen de kinderen (bij goed weer) in de buitenlucht van 16:30 uur tot 17:30 uur onder leiding van Manueel therapeut Wouter van Bruggen, op woensdag in de oefenzaal van 16 uur tot 17 uur onder leiding van Manueel therapeut i.o. Wouter Cabaret en ook op vrijdag van 16 uur tot 17 uur in de oefenzaal onder leiding van Kinderfysiotherapeute Sonja Ringeling.

De kinderen moeten nooit het gevoel hebben “op dieet” te zijn. Dus kortom: Gezonder eten, leven en bewegen op een speelse en leuke manier. Ongeveer om de 6 weken hebben de Powerkids een afspraak bij de diëtiste (|Elise van den Heuvel van Diëtistenpraktijk HRC) en ook de pedagoog van het Kwadraad is verbonden aan Powerkids en helpt mee daar waar er een hulpvraag is als uw kind woonachtig is in de Krimpenerwaard.

Eigen bijdrage:
€ 17,50 per maand

Aanmelden of meer informatie aanvragen kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel: 0180-398929

Naast kinderen zijn ook tieners welkom bij Jordens Fysio Medisch Centrum!

Logo Jordens Fysio

Marijke Staete 6
2931 WB Krimpen a/d Lek
0180-398929

Copyright Jordens Fysio Medisch Centrum - Privacy Policy
Ontwikkeld door Suusdesign