Title Image

Kindercarrousel

Wat is het kindercarrousel?

Als je een normaal leven lijdt, heb je soms duizend zorgen. Maar als je kind ziek is heb je maar één zorg. En dat is dat je kind goed geholpen wordt (en beter wordt). Ouders met een kind dat fysiek en mentaal/emotioneel problemen vertoont, voelen zich binnen de zorg vaak van het kastje naar de muur gestuurd. Ze moeten veelal flink wat verschillende bezoeken afleggen, voor ze enigszins een beeld hebben van hun situatie en hun mogelijke oplossingen. Dit kan een stuk eenvoudiger.

Eerst volgende Kindercarrousel in 2024 zal zijn op 14 februari. Aanmelden kan tot 11 januari 2024. Op deze dag kunt u, na aanmelding, met vragen en problemen over de fysiek en mentaal/emotionele gezondheid van uw kind terecht bij het Kind en Jeugd Team.

Na aanmelding krijgt u een vragenlijst toegestuurd. U kunt uw wens uitspreken welke disciplines u wilt zien. Anders wordt u met uw kind naar aanleiding van de ingevulde vragenlijst ingedeeld bij een aantal disciplines. De gehele middag staat het team klaar om kinderen te onderzoeken en vragen van ouders te beantwoorden. Het aantal afspraken bij de ingedeelde disciplines zijn voor deze dag geheel afgestemd op uw zoon of dochter. Bij het Kindercarrousel zijn de intake en de diverse screenings achterelkaar gepland en allemaal vinden ze plaats in het Fysio Medisch Centrum.

Het team bestaat uit: een (kinder)fysiotherapeute, een (kinder) manueel therapeut, een osteopaat (Osteopathie Krimpenerwaard) ,een logopediste (Logopediepraktijk Krimpenerwaard), een kindertherapeute (Oli4all), een diëtiste (Diëtistenpraktijk HRC) en met medewerking van een kPNI therapeute (kPNI Centrum).  Aan het einde van het bezoek van het Kindercarrousel wordt er gezamenlijk overleg gepleegd door de therapeuten en volgt er een conclusie of advies. Meer informatie en/of aanmelden kan via info@jordensfysio.nl of bel 0180-398929.

Meer informatie en/of aanmelden? Bel 0180-398929