Logo Jordens Fysio Medisch Centrum

Kindercarrousel

Zorgen om uw zoon of dochter. Wat nu?

Als je een normaal leven lijdt, heb je soms duizend zorgen. Maar als je kind ziek is heb je maar één zorg. En dat is dat je kind goed geholpen wordt (en beter wordt). Ouders met een kind dat fysiek en mentaal/emotioneel problemen vertoont, voelen zich binnen de zorg vaak van het kastje naar de muur gestuurd. Ze moeten veelal flink wat verschillende bezoeken afleggen, voor ze enigszins een beeld hebben van hun situatie en hun mogelijke oplossingen. Dit kan een stuk eenvoudiger.

Regelmatig houden we een Kindercarrousel bij Jordens Fysio Medisch Centrum.

Het Kindercarrousel staat gepland op woensdag 30 oktober.

Nieuwe data voor 2020 wordt binnenkort bekend gemaakt.

Op deze dag kunt u, na aanmelding, met vragen en problemen over de fysiek en mentaal/emotionele gezondheid van uw kind terecht bij het Kind en Jeugd Team.

Na aanmelding krijgt u een vragenlijst toegestuurd. U kunt uw wens uitspreken welke disciplines u wilt zien. Anders wordt u naar aanleiding van de ingevulde vragenlijst ingedeeld bij een aantal disciplines. De gehele dag staat het team klaar om kinderen te onderzoeken en vragen van ouders te beantwoorden. Het aantal afspraken bij de ingedeelde disciplines zijn voor deze dag geheel afgestemd op uw zoon of dochter. Bij het Kindercarrousel zijn de intake en de diverse screenings achterelkaar gepland en allemaal vinden ze plaats in het Fysio Medisch Centrum.

Het team bestaat uit: een (kinder)fysiotherapeute, een (kinder) manueel therapeut, een osteopaat (Osteopathie Krimpenerwaard) ,een logopediste (Logopediepraktijk Krimpenerwaard), een kindertherapeute (Oli4all), een diëtiste (Diëtistenpraktijk HRC) en met medewerking van een orthomoleculaire therapeute (Raak met Smaak).  Aan het einde van het bezoek van het Kindercarrousel wordt er gezamenlijk overleg gepleegd door de therapeuten en volgt er een conclusie of advies.Meer informatie en/of aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 0180-398929.

 

 
 

 

Logo Jordens Fysio

Marijke Staete 6
2931 WB Krimpen a/d Lek
0180-398929

Copyright Jordens Fysio Medisch Centrum - Privacy Policy
Ontwikkeld door Suusdesign