Title Image

Jubileum

Jubileum

Column van Sjaco Jordens in Het Kontakt van 17 september 2019

Op het moment dat ik deze column schrijf, ben ik nog aan het nagenieten van het grote ‘10 jaar Jordens Fysio Medisch Centrum jubileumfeest’, gehouden in het Koetshuis! Niet alleen nagenieten maar ook aan het verwerken. Allemaal mooie mensen, het hele team, familie en vrienden waren aanwezig. Het team en dierbaren hebben met elkaar een groot cadeau gegeven. Een heel uniek en waarschijnlijk historisch geschenk, waar ik in deze column nog even niets over zeg…(wordt vervolgd!). Het is compleet achter mijn rug om georganiseerd.

Een week daarvoor was de heropening van het Jordens Fysio Medisch Centrum gekoppeld aan een Open Dag. Ook die dag was zeer geslaagd! Mooie demonstraties, lezingen en activiteiten waren er te zien en te doen. Exact op het moment suprême was er een grote hoosbui waardoor de toespraken van de wethouder en oud-burgemeester niet zoals gepland buiten, maar in de grote oefenzaal werden gegeven. Hilarisch!

De puzzel was compleet want het Jubileum Magazine werd net die ochtend geleverd door de drukkerij zodat ik deze -als primeur- vers van de pers mocht overhandigen. Het Jubileum Magazine met 40 pagina’s geeft een mooie verzameling weer van alles wat er nu eigenlijk gedaan wordt in het Jordens Fysio Medisch Centrum. Nog elke keer worden mensen verrast als ze binnenkomen. Jarenlang rijdt men door de Hoofdstraat voorbij en ziet men Jordens Fysio wel liggen maar omdat er geen noodzaak is, heeft men geen idee welke mogelijkheden er zijn.

Om dat ook naar buiten te brengen zijn alle huurders met hun specialismen nu duidelijk weergegeven op nieuwe gevelborden naast de ingang.

De openingsceremonie -het onthullen van de gevelborden- werd uiteindelijk wel met droog weer buiten uitgevoerd.

Het plaatje wordt steeds meer compleet. Dromen zijn vervuld. Zelfs de droom dat de band Shaky Ground op een feest zou komen spelen is afgelopen zaterdag uitgekomen! Het Koetshuis stond letterlijk op z’n grondvesten te schudden. Is er nu nog meer te dromen? Ja hoor, zeker wel. De komende jaren zullen ook deze hopelijk vervuld gaan worden. En het leukst van een droom is vaak de weg ernaar toe om deze te verwezenlijken. Dus ik, maar ook het team van Jordens Fysio hebben er erg veel zin in om door te gaan naar de volgende mijlpaal. En daar plukt u de vruchten van, mooi he?!