Title Image

Jordens Fysio Nieuws

Jordens Fysio Nieuws

Column van Sjaco Jordens in Het Kontakt van 17-10-2017

Er is zoveel gebeurd de afgelopen maand dat deze column dit keer alle nieuwsfeiten op een rijtje de revue laat passeren.

NEN-EN 15224
Jordens Fysio heeft de afgelopen maand een uniek kwaliteitscertificaat gehaald. De gehele organisatie is door het Keurmerkinstituut getoetst op diverse kwaliteitsaspecten.
Dat betekent dat alles wat er in ons fysiotherapeutische centrum gebeurt, bekeken en gecontroleerd is. En uiteindelijk is alles positief beoordeeld. Zo is de kwaliteit in de praktijk voor u als patiënt, maar ook voor onszelf als organisatie gewaarborgd. Dat wij één van de weinige praktijken zijn die dit certificaat uitgereikt hebben gekregen, bleek uiteindelijk pas bij de uitreiking van het certificaat. En dat is wel iets om trots op te zijn.
Verandert er nog iets voor u als patiënt? U merkt er in principe niets van. We gaan op professionele voet verder waar we gebleven zijn en doen ons uiterste best u zo goed mogelijk te helpen.

Jubileumcongres NVFL Jaarbeurs Utrecht
Eind september mocht Sjaco Jordens, in functie van Docent Echografie bij Sonoskills, een presentatie houden met het thema: “Schouderechografie, na oncologisch traject”
Fysiotherapeuten die zich bezig houden met Lymfoedeem en Oncologie kregen een voordracht hoe echografie te kunnen gebruiken bij mensen met schouderklachten na borstkanker. In de zaal waren ongeveer 200 mensen aanwezig en na afloop waren er veel therapeuten geintereseerd geraakt.

Percutane Needle Electrolyse (PNE)
De eerste resultaten met deze unieke methode om chronische peesklachten te behandelen van patiënten in de praktijk zijn bekend en het is mooi om te zien hoe goed de behandeling aanslaat.

Kindercarrousel
Er zijn weer verschillende data gepland en geweest met het kindercarrousel. Het Kindercaroussel is een manier waarmee u met uw kind in korte tijd bij meerdere disciplines langs komt om advies te krijgen over de klachten van uw kind. Ouders die met vragen lopen over hun kind krijgen via deze weg vaak nieuwe handgrepen en inzichten.

Occiflex
Net aangekomen in het Fysio Medisch Centrum, de Occiflex. Deze behandeltafel heeft een automatische hoofddeel die op aanwijzingen van de manueeltherapeut een bewegingstherapie uitvoert die uiterst effectief is bij chronische nek- en hoofdpijnklachten. Op dit moment zijn we in een testfase maar zeer binnenkort kunnen we deze behandelmethode aan u aanbieden!

Zo u bent weer op de hoogte van de laatste feitjes. Zoals u leest zijn we continue op weg naar beter! Mooi he?!