Title Image

Jordens Fysio 10 jaar!

Jordens Fysio 10 jaar!

Column van Sjaco Jordens in het Kontakt op 18-06-2019

Op 3 juni 2009, 3-6-9, werd Jordens Fysio en Manuele Therapie geboren. Na 19 jaar in Krimpen aan den IJssel gewerkt te hebben, was het een logische keus om in mijn woonplaats een praktijk te starten. En omdat de Marijke Staete een perfecte plek was om te vestigen werd op 8 juni gestart met de verbouwing van Unit 6. Inmiddels was er een huisje aan de Molendijk als praktijklocatie ingericht. De patiënten die langskwamen vonden het een prima plek. Vooral de huiselijke sfeer beviel. Dit zou de huisstijl worden van de nieuwe locatie! De maanden die volgden, werden besteed aan het uitzoeken en inrichten van de nieuwe praktijk. Op 1 september 2009 ging de deur op de Marijke Staete open. En het bleek een succes te zijn! Het Nederlek Nieuws haalde uit door op de voorkant groot een foto te plaatsen van mijzelf met een praktijkbord. De opening werd gedaan door Jan Timmer, een goede jeugdvriend van me. En de hele dag was het druk met nieuwsgierige Krimpen aan de Lekkers. Uiteindelijk waren er ongeveer 250 bezoekers geweest. De droom van een Fysio Medisch Centrum kwam uit. Al gauw was er een uitbreiding…. en een uitbreiding…. en nog één… en nog één. Inmiddels heeft het Centrum een oppervlakte van 503 m2. Heel veel verschillende disciplines zijn er inmiddels gevestigd en ongeveer 50 medewerkers zijn verbonden aan het centrum.

Het is iets om trots op te zijn! We spannen ons, met alle 50 medewerkers, elke dag weer in om het een bijzonder centrum te maken. De dames die de praktijk keer op keer weer spik en span houden, zijn het belangrijkst! Een goede schone praktijk staat namelijk op nummer één van de klantentevredenheid!

Dankbaar ben ik voor alle enthousiaste patiënten, die er inmiddels zijn! Ik ben de verwijzers dankbaar die het Fysio Medisch Centrum op waarde inschatten en ons steeds weer inschakelen om gecompliceerde klachten aan te pakken. Terug kijken op 10 jaar laat ook zien dat het niet altijd zo makkelijk ging. Vele stormen moesten overwonnen worden: want waar succes is, is er altijd een kracht om het succes af te breken. En we kunnen niet iedereen tevreden stellen. Hoe we ons best ook doen!

Daarom hebben we 3 juni 2019, een fles bubbels geopend en geproost op de 10 jaar!

Op naar de volgende 10! Mooi he?!