Logo Jordens Fysio Medisch Centrum

informatie avonden

Wij organiseren regelmatig informatieavonden. Bent u benieuwd welke thema's op dit moment gepland staan...kijk dan in het overzicht aan de rechterzijde van deze pagina. Op deze pagina treft u meer informatie over de eerstvolgende informatieavond!24 april 2018  |  Informatieavond Hooikoorts

 

Na de grote hoeveelheid positieve reacties van vorig jaar organiseert Jordens Fysio Medisch Centrum ook dit jaar weer een wekelijks spreekuur voor mensen met hooikoortsklachten.

Tijdens de informatieavond op dinsdag 24 april bespreken fysiotherapeuten Wouter Cabaret en Irene Van Beek-Pilon wat "hooikoortstape" precies is en hoe het zou kunnen helpen uw klachten snel te verminderen.

Ook wordt uitleg gegeven over het wekelijkse hooikoorts-spreekuur wat wij de gehele zomer organiseren. Hier kunt u in zich in drie sessies van 10 minuten laten tapen tegen hooikoortsklachten. De totale kosten hiervoor bedragen €25,- (niet vergoed door de zorgverzekeraars).

Tot slot bespreekt Orthomoleculair Therapeut Ischa Gijzel van Raak met Smaak de mogelijkheden die orthomoleculaire therapie biedt om structureel van uw hooikoortsallergie af te komen.

Wilt u de informatieavond bijwonen? Dat kan gratis door u telefonisch (0180-398929) of per mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) aan te melden. In verband met een beperkt aantal plaatsen is tijdig aanmelden aan te raden!

 


 Dinsdag 24 april 2018  |  19.30 uur  |  Jordens Fysio Medisch Centrum  |  Gratis deelname


 

Logo Jordens Fysio

Marijke Staete 6
2931 WB Krimpen a/d Lek
0180-398929

Copyright Jordens Fysio Medisch Centrum - Privacy Policy
Ontwikkeld door Suusdesign