Logo Jordens Fysio Medisch Centrum

Informatie avonden

Wij organiseren regelmatig informatieavonden. Bent u benieuwd welke thema's op dit moment gepland staan...kijk dan in het overzicht aan de rechterzijde van deze pagina. Op deze pagina treft u meer informatie over de eerstvolgende informatieavond!   1-11- 2018 | 19:30 u| Workshop praktisch gezond door Orthomoleculaire therapeut Ischa Gijzel van Raak met Smaak

Veel mensen snappen het belang van gezonde voeding, ontspanning, genoeg bewegen en andere zaken die iemand gezond houden. Maar hoe doe je dat in de huidige maatschappij? Hoe zorg je voor een gezonde maaltijd als ouder met kleine kinderen? Hoe bouw je ontspanning in met een 60-urige werkweek? Met welke aanpassingen bereik je het beste resultaat?

Orthomoleculair Therapeut Ischa Gijzel van Raak met Smaak geeft in de workshop Praktisch Gezond tips hoe je met een druk leven toch kan zorgen voor een goede gezondheid. Toegang gratis, op basis van inschrijving (let op: er zijn 30 plekken beschikbaar, en de ervaring leert dat het snel vol zit!)

  12-11-2018 | 19 uur | Informatieavond door Psycholoog Bernt Hellmann en Diëtiste Elise van den Heuvel

Op 12 november verzorgen Diëtiste Elise van den Heuvel van Diëtistenpraktijk HRC en Psycholoog Bernt Hellmann een informatieavond over afvallen. Het thema van deze avond is afvallen 2.0.

Op een gezonde manier afvallen door gedragsverandering. kies voor langzaam, maar langdurig afvallen, in plaats van crash diëten en jojo-effect.
Meer weten over afvallen 2.0? Meld je dan aan voor de gratis informatieavond.

  12-12-2018 | 19 uur | Informatieavond door Logopedisten Suzanne Hogendoorn en Liselore Mesker

Aanmelden kan aan de balie van Jordens Fysio Medisch Centrum, maar natuurlijk ook telefonisch (0180-398929) of per mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

 
 
 

 

Logo Jordens Fysio

Marijke Staete 6
2931 WB Krimpen a/d Lek
0180-398929

Copyright Jordens Fysio Medisch Centrum - Privacy Policy
Ontwikkeld door Suusdesign