Title Image

NEN-gecertificeerd

NEN-EN 15224

Jordens Fysio Medisch Centrum is NEN-EN 15224 gecertificeerd, en daar zijn we trots op! Want het betekent dat wij aan de hoogste Europese norm voor kwaliteitsmanagement in de zorg voldoen.

Jaarlijks wordt getoetst of onze zorg, procedures, de manier waarop wij met persoonsgegevens omgaan, etc. nog voldoen aan deze hoge standaard.

Dit zijn wij als praktijk niet verplicht, maar wij vinden het van groot belang om u in alle opzichten de hoogste kwaliteit zorg te bieden!

Lader Bezig met laden...
EAD logo Duurt het te lang?
Opnieuw laden Laad het document opnieuw
| Open Openen in nieuwe tab

Officieel omschreven:
Het certificaat is afgegeven aan Jordens Fysio en Manuele Therapie voor het toepassingsgebied “Fysiotherapie” volgens de normen zoals vastgelegd in NEN-EN 15224 (2012) – Zorg en welzijn Kwaliteitsmanagementsystemen, exclusief ontwerp en ontwikkeling.

Concreet uitgelegd

Alle fysiotherapeuten (en dus ook gespecialiseerde fysiotherapeuten zoals Manueel Therapeuten, Oedeemtherapeuten, Kinderfysiotherapeuten en bekkenfysiotherapeuten) die in dienst zijn van Jordens Fysio Medisch Centrum voldoen aan de NEN-EN 15224 norm zoals hierboven uitgelegd. Voor acupunctuur hebben wij geen certificaat aangevraagd. Verder zijn er natuurlijk nog diverse organisaties die praktijkruimte huren binnen Jordens Fysio Medisch Centrum. Dit zijn zelfstandigen en vallen daarom niet onder het certificaat. Denk hierbij aan Verloskundigenpraktijk Lek&IJssel, kPNI Centrum, etc.

Direct een afspraak maken? Bel 0180-398929