Title Image

Informatie over onze praktijk

Een praktijk waar iedereen terecht kan

In 2009 heb ik, Sjaco Jordens, de beslissing genomen om een eigen Fysio- en Manuele Therapie praktijk op te zetten in Krimpen aan de Lek. Vanaf 2009 is de praktijk uitgegroeid tot een praktijk waar iedereen terecht kan! Het is een praktijk met veel verschillende disciplines, waardoor goed samenwerken onder één dak een specialiteit is geworden.

20 april 2013 opende—destijds de burgemeester van Nederlek—Trix van der Kluit het Jordens Fysio Medisch Centrum (JFMC) en is het plaatje compleet geworden. In het JFMC werkt een enthousiast en gemotiveerd team, dat naast deskundig ook nog flexibel moet zijn om de groei en opbouw van de praktijk mogelijk te maken. Daarnaast willen we met zijn allen maar één ding: de patiënt die komt met een probleem (mee) helpen dit op te lossen.

Nu dat we het 10- jarig jubileum achter de rug hebben is vaak de vraag: wat nu, of, wat meer? De aankomende jaren zal het JFM Centrum zich ontwikkelen als een instelling waar de professionaliteit voorop staat. Inhoudelijk wordt de verdieping opgezocht. Contacten met de verwijzers zoals specialisten en huisartsen zullen nauwer aangehaald worden. Samenwerkingsverbanden met specialisten worden verder uitgebreid. Dit alles voor het beter resultaat.

 

Als eigenaar en “manager” van het Jordens Fysio Medisch Centrum vind ik het leuk om mijn collega’s te stimuleren en te zien opgroeien als veelzijdige en deskundige collega’s met een flexibele instelling. De insteek is dat we laagdrempelig zijn naar de patiënt toe, zodat deze zich snel op zijn of haar gemak voelt. Dat we luisteren naar wat de patiënt te vertellen heeft en ons inleven wat de klacht nu precies inhoudt. En dat we er met zijn allen alles aan doen om de patiënt te helpen. Met alle vakmensen om mij heen verzameld denk ik dat dit het juiste recept is voor een goede en doelgerichte behandeling.

Direct een afspraak maken? Bel 0180-398929