Title Image

Gynaecologe

Gynaecologe

Column van Sjaco Jordens in Het Kontakt van 15-10-2019

U leest het goed! Een Gynaecologe bij Jordens Fysio Medisch Centrum!
Opvliegers en opvliegend van karakter zonder duidelijke oorzaak?
Speciaal voor vrouwen die op het randje zitten van de overgang, zich in de overgang bevinden en vrouwen die klachten hebben die niet nader verklaarbaar zijn maar wel met een hormonale verandering of verstoring te maken kunnen hebben is er spreekuur.
Op de maandag komt drs. Ginny Chamorra praktijk houden voor vrouwen met hormonale lichamelijke klachten.
Ginny is zelf gynaecologe en werkzaam in Amsterdam in internationaal medisch centrum Acibadem. Ze is opgeleid in het Erasmus MC en is al 10 jaar allround gynaecologe. Vrouwen kunnen bij haar terecht met verschillende problemen. Variërend van menstruatieproblemen, hormonale disbalans, cystes, verzakkingen, overgangsproblemen, anticonceptieadvies en/of een kinderwens. Ginny beheerst ook operatieve vaardigheden, zoals: hysteroscopie (kijken in baarmoeder), laparoscopie (kijken in de buik), abdominale operaties (open buikoperaties) en diverse bekkenbodemoperaties.

De basis voor haar consult en de link naar ons Fysio Medisch Centrum is de orthomoleculaire geneeskunde. Ginny kijkt naast de normale geneeskunde ook naar andere factoren die de balans van het lichaam op hormonaal vlak in de war brengen. Zij geeft in het consult in Krimpen advies wat er gedaan kan worden via supplementen. Deze supplementen gedragen zich hormoon bio-identiek. Dat wil zeggen dat het lichaam het herkent als hormoon. Er wordt een balans hersteld door de aanvulling van supplementen. Op die manier kunnen al veel verschijnselen verminderd of zelfs opgelost worden! Wanneer Ginny tijdens het consult vermoedt dat er ook verder onderzoek gedaan moet worden, zoals een lichamelijk onderzoek, verwijst ze naar een huisarts/specialist of doet zij zelf verder onderzoek in Amsterdam. Zo is er een duidelijk en compleet beeld van de mogelijke oorzaken van het “niet lekker” voelen. Veel vrouwen kampen met deze klachten en kunnen via deze weg makkelijk duidelijkheid krijgen.
Het gaat meestal om één consult. Door de samenwerking met de orthomoleculaire therapeute Ischa Gijzel en overgangsverpleegkundige Joke Doornbos kan er ook nog overlappend verder actie worden genomen.

Heeft u interesse in een consult neem dan gerust contact op met de receptie via de mail: info@jordensfysio.nl. Zij kunnen meer informatie geven of zorgen dat Ginny contact met uw opneemt om in te schatten of een consult van waarde is.

Al met al weer een compleet en breed aanvullend specialisme in Krimpen aan de Lek. Mooi he?!