Title Image

Gefeliciteerd

Gefeliciteerd

Column van Sjaco Jordens in Het Kontakt van 20-06-2017

Beste Krimpenaren, gefeliciteerd met het 8 jarig bestaan van het Fysio Medisch Centrum. Al 8 jaar heeft het dorp ‘een parel’ in het bezit (volgens oud burgemeester Trix van der Kluit). Jordens Fysio MC heeft laten zien al die tijd toonaangevend te zijn in fysiotherapie. En daar plukt u de vruchten van! Het is niet onopgemerkt gebleven in de omgeving. Artsen weten de therapeuten inmiddels te vinden en verwijzen door, vaak met een bijzondere vraag. Juist vanwege de deskundige behandelingen. Regionaal en zelfs vanuit heel Nederland wordt het Fysio Medisch Centrum ook regelmatig bezocht door patiënten via mond tot mond reclame! Zo is het Jordens Fysio MC een trekpleister voor het dorp!

Beste Krimpenaren, gefeliciteerd met het feit dat fysiotherapie van een hoogstaande kwaliteit gewoon in de Hoofdstraat te vinden is! In deze juni maand wordt het Centrum wederon gecertificeerd met een ‘ISO voor de gezondheidszorg’ certificaat. Een bewijs dat zowel de aansturing van het Centrum alsmede de behandelingen voldoen aan een boek van normen die garant staan voor kwaliteit!

Beste Krimpenaren, van harte gefeliciteerd met de vele verschillende disciplines die in Jordens Fysio MC aanwezig zijn. Samen zorgen zij dat er met meerdere ogen naar uw klacht gekeken wordt. Dit zorgt voor verrassende behandelingsresultaten die niet eerder bereikt werden. Er wordt gezamenlijk onderzoek gedaan, denk aan ‘het kindercaroussel’ waarbij kinderen met een bijzondere hulpvraag naar de praktijk komen. Ouders zijn zeer blij dat deze mogelijkheid bestaat! Maar ook volwassenen komen met een stapel onderzoeksuitslagen, dvd met MRI, en andere onderzoeken naar dit adres voor advies.

Beste Krimpenaren, gefelicteerd met het feit dat onderzoek en diagnostiek bij het Jordens MC in een hoog vaandel staan. Sinds 2014 is er de mogelijkheid door middel van Echografie naar uw klachten te kijken. Ervaren echografisten wijzen u de goede richting in met de fysiotherapeutische behandeling.

Beste Krimpenaren, gefeliciteerd dat er in het Jordens Fysio MC gewerkt wordt met de meest moderne middelen om u te helpen. Via Percutane Needle Electrolyse wordt er tot serieus weefsel herstel aangezet. Deze vorm van behandelen blijkt bewezen effectief te zijn en heeft inmiddels veel mensen geholpen! Dit is revolutionair en wordt in Nederland toegepast in maar 4 praktijken! En daar is het Jordens Fysio Medisch Centrum uit Krimpen aan de Lek één van! Uw hoeft hiervoor niet eens de Krimpenerwaard meer uit! Mooi he?!