Title Image

‘Fysio Specialisten’ gezocht

‘Fysio Specialisten’ gezocht

We zijn aan het uitbreiden in kennis en vaardigheden! Daarom zijn wij op zoek naar fysiotherapeuten die al gespecialiseerd zijn of willen worden.

Lees je deze column en ben je een algemeen of gespecialiseerd fysiotherapeut met een drive om de beste te willen zijn én nieuwsgierig naar de mogelijkheden binnen ons Fysio Medisch Centrum, meld je dan aan met een email naar info@jordensfysio.nl

In 2009 opende een nieuwe praktijk voor Fysiotherapie de deur in Krimpen aan de Lek. Sindsdien groeide deze praktijk uit naar een multidisciplinair behandelcentrum waarin gewerkt wordt met de combinatie van therapeutische behandelmogelijkheden. De behandelmogelijkheden naast fysiotherapie zijn aanvullend en versterkend waardoor het beste resultaat wordt bereikt. Ook het delen van kennis onderling met de therapeuten maakt je een meer complete behandelaar.

In 2013 opende destijds de burgemeester van de gemeente Nederlek, mevrouw Trix van der Kluit, vol trots het Fysio Medisch Centrum.  Zij zag het Fysio Medisch Centrum als de start van de vernieuwing van het dorp.  Vanaf die periode heeft het centrum een aantrekkingskracht op niet alleen de Krimpenerwaard. Ook vanuit de diverse provincies worden we meer dan regelmatig om hulp gevraagd. Inmiddels is dit ‘concept’ een voorbeeldfunctie voor vele collega’s fysiotherapie. Veel praktijken hebben inmiddels meerdere disciplines onder één dak. En dat is een mooie ontwikkeling.

Vanaf 2020 merken wij met zijn allen binnen het Centrum dat er een volgende stap zich aan het voltooien is. De stap naar verdere professionalisering en specialisering! Er wordt in fysiotherapieland keihard gewerkt om de kwaliteit te verbeteren en in de buurt waar u woont zal een fysiotherapiepraktijk dat ook bevestigen. De vraag is altijd: wat is kwaliteit?

Eén van de belangrijkste kenmerken van fysiotherapeutische kwaliteit is: kennis!

U heeft het vast weleens gemerkt, gelezen of gehoord dat er toevallig een arts of specialist was die precies wist wat er aan de hand was met de patiënt, juist door toeval, ervaring of kennis. Het Fysio Medisch Centrum is specialistische kennis aan het bundelen op één plek. Er lopen al ‘lijntjes’ met (medisch) specialisten in de centra om ons heen. Hierdoor zien we dat ook zij door deze samenwerking betere en meer bevredigende resultaten boeken.

Bent u een (medisch) specialist en heeft u of uw ziekenhuis, behandelcentrum interesse in meer informatie en wilt u geïnspireerd raken? Wij komen graag met u in gesprek.