Title Image

Dietiste

Wat doet de diëtist?

Bij een diëtist denkt men vaak direct aan overgewicht en afvallen. Nu is overgewicht ook een complex probleem en is de diëtist specialist op dit gebied, maar een diëtist doet veel meer. De diëtist is dé medisch specialist op het gebied van voeding. Jong en oud kunnen met vragen over voeding terecht bij de diëtist voor een persoonlijk voedingsadvies of het nu gaat om:
– COPD (longproblematiek)
– Diabetes (suikerziekte)
– Een verhoogd cholesterol
– Maag- en darmproblemen
– Ondergewicht
– Overgewicht
– Sportvoedingsadvies
– Verhoogde bloeddruk
– Vitamine/mineralen tekorten
– Voedingsproblemen bij kinderen
– Voedselallergie/intolerantie
– Zwangerschap

U ontvangt van diëtist Laura geen standaard voedingsadvies of streng dieet maar een dieet- of voedingsadvies dat wordt afgestemd op uw wensen, gewoonten en smaakvoorkeuren. Ieder persoon is anders en heeft daarom ook een persoonlijk afgestemd advies nodig. Door middel van persoonlijke begeleiding helpt de diëtist u naar een gezondere leefstijl, waardoor u zich fitter gaat voelen. Daarnaast motiveert en coacht de diëtist u gedurende uw behandeling zodat u het resultaat ook op de lange termijn behoudt.

Telefonisch spreekuur

Laura heeft de vaste overtuiging dat met lekkere voeding iedereen gezondheidswinst kan behalen of het nu gaat om aankomen, afvallen, hart- en vaatziekten, diabetes, voedselallergie of een eetgedrag stoornis.

Dieetadvisering wordt vergoed door uw zorgverzekeraar vanuit uw basisverzekering.

Laura gaat graag met u in gesprek om samen met u uw doelen te bereiken, zij is iedere woensdag van 13.00-18.00uur aanwezig.

Voor meer informatie, of voor het maken van een afspraak kunt u bellen met diëtistenpraktijk HRC 010-2025165 of een mail sturen naar info@dietistenpraktijkhrc.nl

Meer informatie vindt u op de website van de diëtistenpraktijk: www.dietistenpraktijkhrc.nl