Title Image

5 jaar Jordens Fysio. Feest!

5 jaar Jordens Fysio. Feest!

Iets meer dan 5 jaar geleden zat ik met een leeg velletje papier voor mijn neus. Wat wilde ik nu voor een praktijk en waar? Het antwoord waar de praktijk moest komen was een makkelijke. Met Krimpen aan de Lek als woonplaats, keek ik naar een mogelijkheid in de omgeving. Er was een open dag in de Marijke Staete en ik werd door een collega getipt of dit iets was voor mij. Ik ging kijken en kwam terecht in een hele lege ruimte waar tegelijkertijd iemand van de ene kant naar de andere kant doorheen fietste. Dat bleek Ton Slappendel te zijn, de inrichtingstekenaar. Hij zou later de begeleiding van het hele verbouwingsproces voor zijn rekening nemen. En naar volste tevredenheid! Het leek mij een mooie plek zo langs de Hoofdstraat. Dus werd er een plattegrondschets van de praktijk gemaakt . Maar wat wilde ik voor een praktijk? Ik wilde een plek waar niet alleen ikzelf met de fysiotherapie en manuele therapie zou gaan werken. Ik wilde de mensen van Krimpen aan de Lek (daar was ik er immers zelf één van) meer behandelmogelijkheden bieden. Ik tekende een cirkel op het lege velletje papier met daarin Sjaco: Fysio- en Manuele Therapie/ Kiss- Kidd. Ik zette een cirkel met Medische Trainings Therapie, met de nieuwe oefenzaal, zeker een meerwaarde. Ik zag meteen nog een cirkel, en schetste die op papier. Daarin zette ik Anja Fibbe: Acupunctuur. Er kwamen steeds meer cirkels bij met meerdere disciplines die elkaar overlapten: Remco Visser: podoloog, Bernt Hellmann : psycholoog en tekende ook cirkels voor een diëtiste, ergotherapeute, logopediste en kinderfysiotherapeut. De verloskundigenpraktijk wilde er graag bij, omdat zij praktijk hielden in een te kleine ruimte in de Dertienhuizen. Ik zag allemaal samenwerkingsverbanden! En dat onder één dak! Ik droomde verder! Zette steeds meer overlappende cirkels op het inmiddels volgeschreven velletje papier. Bij de vraag of ze interesse hadden, was men wat terughoudend. Mooi plan van mij, maar was hetwel haalbaar in Krimpen aan de Lek? Ik startte dus op 3-6-9 de praktijk op, op de Molendijk, en begon in september in de Marijke Staete. In mijn eentje. Nu 5 jaar later met 35 medewerkers in een echt Fysiomedisch Centrum werkend, met de cirkels oedeemtherapie, osteopathie en kindertherapie er ook bij, knijp ik af en toe nog steeds in mijn arm of het allemaal wel echt is. En besef dat een droom is uitgekomen, mooi he?!