Title Image

25 jaar jubileum als fysio

25 jaar jubileum als fysio

Column van Sjaco Jordens in het Kontakt van 21-07-2015

In deze zomercolumn dit keer geen klantenervaring, maar een persoonlijke noot.

Op 5 juli 1990 kreeg ik mijn diploma Fysiotherapie. Strak in pak stonden we daar als net afgestudeerden. Er werd verteld dat het hebben van een diploma nog maar het begin is. Om echt goed te kunnen behandelen moest je ‘veel meters’ maken. Natuurlijk dacht ik na hoe ik dat zou gaan invullen. Maar gedachten over hoe het over 25 jaar later zou zijn, ging mijn voorstellingsvermogen te boven. Nu is het (al) zo ver…
Op maandag 6 juli werd ik, terwijl ik “alleen” even een taartje ging eten met het team op mijn geschonken vrije dag, geblinddoekt in een rolstoel door de Hoofdstraat gereden. Toen ik eenmaal was aangekomen in de recreatiezaal van de Marijke Staete, en mijn ogen open mocht doen, stonden jullie daar ineens! Wat een voorbereiding is dat geweest, zelfgemaakte taarten met mijn gezicht erop, versieringen, de uitnodigingen, fotoboeken, zelfgemaakte A4 -tjes, het interview met foto. Het kan niet op!
Dat ik er al die tijd niets van gemerkt heb en dat het plan totaal niet doorgelekt is, mag dan ook wel wonderlijk heten aangezien ik alles wel in de gaten heb. Dacht ik.
Ik verwonder mij om alle persoonlijke wensen en verhalen die ik heb gelezen. En ik lach om de verhalen van vroeger en de anekdotes.

Dank je wel lieve collega’s, familie, vrienden, bekenden en patiënten voor jullie aanwezigheid op het verrassingsfeest. En ook bedankt voor alle attenties, felicitaties (ook als ik boodschappen doe) kaarten en cadeaus die ik heb mogen ontvangen!

Voor de komende 25 jaar heb ik weer voldoende inspiratie opgedaan! Nu eerst de zomer door en dan met frisse moed weer een nieuw seizoen in met mooie gebeurtenissen, fijne behandelingen en nieuwe plannen!

Een fijne vakantietijd gewenst en tot september!
Sjaco Jordens