Title Image

15 jaar Jordens Fysio!

15 jaar Jordens Fysio!

Het is weer de maand juni! En in juni hebben we altijd een feestje te vieren, want op 3 juni is de praktijk jarig.  Op 03-06-09 kreeg de praktijk zijn eerste officiële naam. Nu dus 15 jaar geleden. We laten dit jubileum niet zomaar voorbijgaan. Wie de praktijk binnenkomt ziet meteen de versiering hangen. Elke dag krijgt één bezoeker in de praktijk een cadeau uitgereikt, we loten namelijk de ‘patiënt van de dag’. Want wie jarig is trakteert. Hopelijk kunnen we de slingers nog een tijdje laten hangen. Want nu met het EK voetbal is het voorlopig helemaal een oranje feest.

In 2009 bestond de praktijk uit één fysiotherapeut maar de ontwikkeling naar een centrum met verschillende disciplines die elkaar versterken, kreeg al snel vorm. Jaren van telkens weer een uitbreiding volgde en in 2013 ontstond het Fysio Medisch Centrum. In 2018 was de laatste verbouwing met het vergroten van de oefenzaal. Het ‘concept’ van meerdere disciplines onder één dak, is een bekend fenomeen geworden.

Inmiddels weten niet alleen inwoners van de Krimpenerwaard de weg naar de praktijk te vinden. We zijn ook landelijk en internationaal bekend. Wie af en toe rondkijkt in de wachtkamer gelooft niet dat er een BN’er in de wachtkamer zit, en nog wel in Krimpen aan de Lek. Het is grappig om af en toe eens terug te kijken in de tijd. Maar hoe ziet de toekomst eruit?

We zijn met een meerjarig project begonnen; het door ontwikkelen van onze kennis en vaardigheden, en het verstevigen van de samenwerking tussen de diverse disciplines en specialisten. Een mooi doel voor de komende jaren. Om het doel te realiseren zijn we op zoek naar nieuwe, frisse, enthousiaste collega’s die daaraan mee willen doen.

Daarom openen we voor de komende maanden een ‘periode van inschrijving’. Voor het nieuwe seizoen hopen we het team uit te kunnen breiden met toppers!

Denk natuurlijk aan een fysiotherapeut, een kinderfysiotherapeut, maar ook aan andere disciplines zoals diëtist, psycholoog, sportarts, kindertherapeut, haptonomie etc. Heeft u bij het lezen van de column een idee wie in aanmerking zou kunnen komen of bent u het zelf? Dan zien we graag een email tegemoet naar: info@jordensfysio.nl.

Wie weet is dit wel een nieuw begin van een tijdperk, mooi hè?!