Title Image

10.000 

10.000 

10.000 is hét getal dat je graag op je stappenteller ziet staan! Dan heb je voldaan aan een gezond portie bewegen. Iets wat -helaas- best wel moeilijk te halen is als je ‘gewoon’ je dagelijkse werk doet. Het getal 10.000 is een getal waar we de afgelopen maanden naar uitgekeken hebben. En de aankomende week zal het zover zijn! Dan schrijven we de 10.000ste patiënt in! Een mijlpaal! Op het moment van het schrijven van deze column staat de teller op: 9994. Dus dat het de aankomende week tijd wordt voor een klein feestje mag duidelijk zijn.  

Bijzonder hierbij is ook dat deze mijlpaal bereikt wordt in de periode dat de praktijk in het Fysio Medisch Centrum 12,5 jaar bestaat, om precies te zijn op 3 december 2021. Ook daar gaan we natuurlijk in december aandacht aan besteden. Wanneer je beseft dat er in Krimpen aan de Lek zelf rond de 6500 mensen wonen en dat niet iedereen in ons dorp een fysiotherapeut nodig heeft (gehad), kun je je wel voorstellen dat het heel bijzonder is. Natuurlijk komen er veel mensen uit de omliggende gemeenten zoals Krimpen aan den IJssel, Lekkerkerk en Ouderkerk. Maar we zien ook veel mensen uit de provincie Zuid-Holland. Veel mensen nemen de moeite om de Algerabrug te trotseren (en waar ze natuurlijk op mopperen als die weer een keer open staat voor één zeilbootje). Het laatste jaar hebben we natuurlijk ook te maken met ‘de grote kruising’. Maar sinds de laatste aanpassing -waarbij er geen stoplichten meer zijn en er alleen maar ‘rijdend’ verkeer is- lijkt deze aanpassing dé oplossing voor alle fileproblemen. Het aanrijden naar Krimpen aan de Lek is in ieder geval een stuk verbeterd. Vanuit andere provincies komen inmiddels ook veel patiënten. De provincie Brabant staat bovenaan. Internationaal is de praktijk inmiddels ook bekend. Zo komt er een voetballer uit Moskou voor een behandeling speciaal naar Nederland, naar de praktijk. Minutieus wordt de afspraak gepland: vlucht uit Moskou naar Nederland, tot aankomst in Nederland en bezoek aan de praktijk. De rapportage van de behandeling naar de Russische clubarts wordt ondersteund met foto’s van de behandeling en foto’s van echobeelden.  

Achter de schermen zijn we altijd bezig met verbeteren en ontwikkelen! 

De afgelopen maand zijn we weer aan het verbouwen geweest. Er is een uitbreiding van de kinderfysio kamer en een extra trainingsruimte ontwikkeld voor de (top)sporter.  

Zo blijven wij ook in beweging! Mooi he?!