Title Image

1 oktober Viva la Donna wellness verwendag

1 oktober Viva la Donna wellness verwendag

Column van Sjaco Jordens in Het Kontakt van 20-09-2016

Kanker. Ik denk dat iedereen die dit leest er wel eens mee te maken heeft gehad. Een vriend, een kennis, een familielid, je vrouw, je man of misschien zelf wel. Het is een ziekte die langzaam de samenleving veroverd. Op de praktijk hebben we er dus ook dagelijks mee te maken. In goede en slechte zin. Je wordt enorm bewust welke impact deze ziekte op iemand en de omgeving heeft. We zien de effecten van de behandeling en hebben bewondering voor iedereen die deze zware last met zich mee draagt.
Jaren geleden werd er door een groep vrouwen Viva La Donna opgericht. In het hele land werden er op verschillende lokaties vrouwen verwend die kanker hadden of hadden overwonnen. Tijdens Viva la Donna Krimpen aan den IJssel deed een groepje uit onze praktijk mee aan dit mooie initiatief. Toen er door een subsidiestop van de regering werd aangegeven dat Viva la Donna landelijk zou stoppen, stonden er een paar collega’s in de praktijk op met het plan het zelf te gaan organiseren. De wellness verwendag mag niet verloren gaan!

Het is een hele klus! Het Viva la Donna team is vanaf maart/april begonnen met het organiseren van deze Viva la Donna dag op 1 oktober.

Inmiddels zijn een hele groep mensen bereid gevonden belangeloos aan deze dag mee te werken. Kapsters, fysiotherapeuten, masseuses, kleuranaliste, visagiste en ondersteunende vrijwilligers doen mee aan dit bijzondere evenement! Er zijn ook verscheidende sponsors gevonden om deze dag helemaal geslaagd te maken! Er zijn spullen en materiaal gratis ter beschikking gesteld, maar ook presentjes cadeau gegeven! Het is verrassend en mooi om te zien hoe enthousiast winkeliers en (kleine) bedrijfjes zijn, en willen bijdragen.

Al met al belooft het een ontspannen en luchtige verwendag te worden waar alles in het werk wordt gesteld om het iedereen naar de zin te maken.

Denkt u bij het lezen van deze column aan een vrouw die u kent met kanker, of aan iemand die kanker heeft overwonnen? Of geldt dit voor u zelf? Dan kunt u haar of u zelf gratis aanmelden voor deze verrassende wellness verwendag voor vrouwen!

Wat: Viva la Donna
Wanneer: Zaterdag 1 oktober 2016
Waar: Jordens Fysio Medisch Centrum
Informatie: www.vivaladonna-krimpen.nl of bij de receptie